Κ. Θεοδοσιάδης: Νέα προϊόντα

Η εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ Α.Ε. είναι ο συνεργάτης σας για σχεδόν 50 χρόνια σε προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα για τη Ναυτική Βιομηχανία, τη Βιομηχανία Τροφίμων, την Κατασκευαστική Βιομηχανία, την Τουριστική Βιομηχανία, τα Καταστήματα Ναυτιλιακών και Βιομηχανικών ειδών, τα τεχνικά Πολυκαταστήματα και επίσης για τον τελικό χρήστη. Η εταιρεία παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τα καινούρια της προϊόντα

Γαλλικό βερνίκι ξύλου LE TONKINOIS

Με σκληρή μη πορώδη αδιάβροχη επικάλυψη, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε όλα τα στοιχεία, (ακτίνες UV, θαλασσινό νερό). Χωρίς επιβλαβή και ερεθιστικά συστατικά, είναι ιδανικό για όλους τους εσωτερικούς χώρους, υπερέχοντας ξεκάθαρα από τον ανταγωνισμό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω σε όλα σχεδόν τα υλικά, εκτός από το κερί, ομορφαίνοντας τα χαρακτηριστικά και το χρώμα του γυμνού ξύλου. Παραμένει ευέλικτο, αφού δεν θα ραγίσει ή θα ξεκολλήσει. Με φυσική λαμπρή γυαλάδα που μπορεί να γίνει ματ, αν απαιτείται.

Iταλικό στριφτάρι αγκύρας ΚΟΝG

Διαιρούμενο στριφτάρι υψηλής αντοχής, ποιότητας ΑΙSI 316. Η άγκυρα γλιστράει μέσα από το ράουλο χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να το καταστρέψει, ισιώνει αυτόματα και τοποθετείται σωστά στο σκάφος και πιάνει στον βυθό της θάλασσας χωρίς την περιστροφή αλυσίδας. Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη (από 6χιλ έως και 20χιλ πάχος κρίκου αλυσίδας).

Γαλλική αλοιφή συντήρησης ανοξείδωτων επιφανειών WICHINOX

Δημιουργεί ένα στρώμα προστασίας στα ανοξείδωτα υλικά, παρατείνει τη διάρκεια ζωής του υλικού, εξασφαλίζει μια καθαρή επιφάνεια χωρίς επανεμφάνιση κηλίδων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε περιπτώσεις διάβρωσης και είναι εύκολη στη χρήση. Απλώνετε την αλοιφή με ένα πανί και αφήνετε για 30 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλένετε με άφθονο νερό και στεγνώνετε με ένα μαλακό πανί.

Γαλλική αλοιφή καθαρισμού GREENOX

Βιολογικό προϊόν, βιοδιασπώμενο κατά 90%, κατάλληλο για χρήση σε διάφορες επιφάνειες ή εξαρτήματα που έχουν κατασκευαστεί από ανοξείδωτο, χάλκινο ή σιδερένιο υλικό. Γυαλίζει, καθαρίζει γρατζουνιές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις μικρής διάβρωσης της επιφάνειας του υλικού. Ιδανικό για συχνή συντήρηση.

www.theodosiadis.gr

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Νέα Άρθρα

26 Φεβρουαρίου 2019
26 Φεβρουαρίου 2019

Plefsi Social

©2019 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search