Έναρξη εργασιών της YACHTHOP

Χαρήκαμε με την ανακοίνωση της έναρξης του νέου τμήματος της Istion Yachting, που θα ασχολείται με τις οργανωμένες εκδρομές με σκάφος μίας ή και περισσότερων ημερών, από τα πιο δημοφιλή σημεία της Ελλάδας.

Μέσω της YACHTHOP η εταιρεία θα προσφέρει τρεις νέες ημερήσιες εκδρομές από την Αθήνα, ευέλικτες πολυήμερες εκδρομές με αναχώρηση από την Αθήνα, τη Ρόδο, τη Λευκάδα και τις Κυκλάδες, και μονοήμερες ιστιοπλοϊκές εκδρομές σε επιλεγμένους τουριστικούς προορισμούς, όπως Μύκονο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Σκιάθο, Κω και Ρόδο.

Στόχος της YACHTHOP είναι να εμπλουτίσει το τουριστικό προϊόν της Αθήνας, να φέρει πιο κοντά τον κλάδο του yachting με τους επαγγελματίες του Τουρισμού, όπως επίσης να προσφέρει καινοτόμα τουριστικά προϊόντα σε μία κατηγορία ανθρώπων που δεν θα είχαν τη δυνατότητα πραγματοποίησης μιας εκδρομής με σκάφος. Σε συνδυασμό με τη εξαιρετική φήμη της Istion Yachting στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών φιλοξενίας, η YACHTHOP θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να προσφέρει μοναδικές τουριστικές εμπειρίες, και σε αγαστή συνεργασία με τους επιχειρηματίες του Τουριστικού κλάδου.

www.yachthop.gr

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Νέα Άρθρα

26 Φεβρουαρίου 2019
26 Φεβρουαρίου 2019

Plefsi Social

©2019 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search