Β. Αιγαίο με τη North sailing

Τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου βρίσκονται στην ανατολική άκρη του Αιγαίου Πελάγους, απέναντι από τα Μικρασιατικά παράλια. Το καθένα με τη δική του έντονη προσωπικότητα, αποτελεί προορισμό μοναδικού φυσικού κάλλους, αλλά και πολιτισμού. «Αχαρτογράφητα» σε μεγάλο βαθμό τα περισσότερα νησιά, λιγότερο δημοφιλή τουριστικά, προσφέρονται για μοναδικές εξερευνήσεις και αξέχαστες εμπειρίες. Στο συναρπαστικό σας ταξίδι σε αυτή την πλευρά του Αιγαίου, σας δίνεται η ευκαιρία να τα ανακαλύψετε ένα προς ένα!

Με μαγευτικές αμμουδερές παραλίες και κρυστάλλινα νερά, γραφικά ορεινά χωριά, πλούσια ιστορία και μοναδικά στον κόσμο φυσικά τοπία αποτελούν ιδανικούς προορισμούς για όσους αναζητούν διακοπές στη θάλασσα, αλλά και περιήγηση, τοπικές παραδόσεις, ιστορικούς θησαυρούς, γευστικούς πειρασμούς και γλυκά κεράσματα. Τα μεγαλύτερα νησιά, όπως η Λέσβος, η Σάμος, η Χίος, η Ικαρία και η Θάσος είναι ιδανικά για οικογένειες, ζευγάρια και παρέες -ενώ τα μικρότερα, όπως ο Άγιος Ευστράτιος, οι Φούρνοι, τα Ψαρά και οι Οινούσσες, είναι προορισμοί για εναλλακτικούς ταξιδιώτες που αγαπούν την εξερεύνηση.

Η Noth sailing οργανώνει κρουαζιέρες μιας ή δύο εβδομάδων στη Θάσο, στη Χαλκιδική, στη Σαμοθράκη, στη Θάλασσα του Μαρμαρά-Κωνσταντινούπολη-Τροία, στο Βόρειο Αιγαίο (Κεραμωτή, Σαμοθράκη, Λήμνος, Άγιος Ευστράτιος, Θάσος, Κεραμωτή), αλλά και στις Σποράδες. Θα επισκεφθείτε τα πανέμορφα νησιά του Βόρειου Αιγαίου, θα ανακαλύψετε τις υπέροχες παραλίες τους και θα μάθετε την ιστορία τους μέσα από τα μνημεία και τον πολιτισμό τους.

Οι επιρροές που δέχτηκαν τα νησιά από άλλους πολιτισμούς-λόγω της γεωγραφικής τους θέσης μαρτυρούν τη μακραίωνη ιστορία τους. Τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου αποτελούν ένα ζωντανό μνημείο, όπου καθρεφτίζεται η μακραίωνη ιστορία και ο ανεξίτηλος πολιτισμός τους. Εκτός από τους αρχαίους χρόνους τα νησιά πρωταγωνιστούσαν τόσο στη Βυζαντινή εποχή όσο και τους Νεότερους χρόνους. Τα πολλά μεσαιωνικά κάστρα των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου προσδίδουν μία γοητεία μοναδική. Η επιβλητική αρχιτεκτονική τους και η μυστηριώδης ατμόσφαιρα των μεσαιωνικών χρόνων, δημιουργούν εκπληκτικές εικόνες, οι οποίες συναρπάζουν κάθε ταξιδιώτη.

Αν δεν έχετε τόσο πολύ χρόνο στη διάθεσή σας μπορείτε να απολαύσετε μια ολοήμερη οργανωμένη κρουαζιέρα στη Θάσο, ενώ αν είστε λάτρεις του ψαρέματος δοκιμάστε το Fishing Safari. Θα ευχαριστηθείτε το χόμπι σας με όλες τις ανέσεις που θα σας προσφέρει ένα σκάφος.

Η βάση της εταιρείας είναι στην Κεραμωτή, 42 χλμ. έξω από την Καβάλα και κοντά στη Θάσο. Τα σκάφη της Noth sailing είναι από 32 έως 52 πόδια και πληρούν τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές για να απολαύσετε την ιδανική βόλτα, όπως εσείς επιθυμείτε. Οι έμπειροι skippers θα σας ταξιδέψουν με άνεση στον προορισμό σας.

Αν πάλι είστε ήδη εξοικειωμένοι με τη θάλασσα μπορείτε να νοικιάσετε το σκάφος που σας ταιριάζει καλύτερα για να ανακαλύψετε κρυφές μαγικές παραλίες είτε για να απολαύσετε διαφορετικά νησιά, δημιουργώντας τη δική σας ιδανική βόλτα, όπως εσείς επιθυμείτε, στις ημέρες του ναύλου σας.

Τέλος, στη Noth sailing λειτουργεί ιστιοπλοϊκή ακαδημία Ανοιχτής Θαλάσσης και υπάρχουν τμήματα για αρχάριους, προχωρημένους και skippers, ενώ υπάρχει και αγωνιστικό τμήμα.

www.northsailing.gr

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Νέα Άρθρα

26 Φεβρουαρίου 2019
26 Φεβρουαρίου 2019

Plefsi Social

©2019 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search