Προορισµός: Κυκλάδες

Οι διακοπές µε σκάφος αποτελούν µία πρόταση που αν µη τι άλλο εξασφαλίζει την πρόσβαση και στους πιο δυσπρόσιτους κόλπους των ελληνικών νησιών. Οι διακοπές µε σκάφος στο σύµπλεγµα των Κυκλάδων αποτελούν όνειρο για πολλούς.

Η εταιρεία Kiriacoulis Mediterranean προτείνει διακοπές µε ιστιοπλοϊκό σκάφος στις Κυκλάδες µε οργανωµένη κρουαζιέρα 15 ηµερών που θα καλύψει σχεδόν µία διαδροµή 355 ναυτικών µιλίων, µε αφετηρία την Αθήνα και πρώτο σταθµό την Κέα, και συγκεκριµένα το Βουρκάρι. Την επόµενη ηµέρα διανυκτέρευση στην Κύθνο και µετά ρότα για Σύρο και Μύκονο. Οι επόµενοι σταθµοί-νησιά είναι η ∆ήλος, η Πάρος, η Ίος, η Σίκινος, η Σαντορίνη, η Φολέγανδρος, η Κίµωλος, η Σίφνος, η Σέριφος.

Το χαρακτηριστικό λευκό των Κυκλάδων µε τη γραφική αρχιτεκτονική, οι λευκές αµµουδερές παραλίες, τα καθαρά γαλάζια νερά, η νυχτερινή ζωή και ο κοσµοπολίτικος χαρακτήρας κάποιων νησιών, το δροσερό µελτέµι, η ιστορία του αρχαίου κυκλαδίτικου πολιτισµού, και η κυκλαδίτικη κουζίνα αποτελούν κάποιες από τις απολαύσεις που θα έχουν µετατρέψει τα νησιά των Κυκλάδων ίσως στον πιο δηµοφιλή προορισµό ιστιοπλοΐας.

www.kiriacoulis.com

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Νέα Άρθρα

26 Φεβρουαρίου 2019
26 Φεβρουαρίου 2019

Plefsi Social

©2019 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search