Κρουαζιέρα στο Ιόνιο

Από το νησί της Λευκάδας, ένα από τα µεγαλύτερα κέντρα ιστιοπλοΐας στο Ιόνιο, όπου στη σύγχρονη και καλά οργανωµένη Μαρίνα της βρίσκεται η βάση της Istion Yachting, ξεκινάει το 7ήµερο ιστιοπλοϊκό µας ταξίδι στις πλέον φιλόξενες, ξακουστές και καταγάλανες παραλίες της Ελλάδας.

Ο Σκορπιός, το Μεγανήσι, η Ιθάκη, η Κεφαλονιά, οι Παξοί και, τέλος, η Κέρκυρα αποτελούν τα νησιά όπου στις βραβευµένες, καταπράσινες, εξωτικές τους παραλίες, µε τη λευκή άµµο και τα τουρκουάζ νερά θα απολαύσουν οι ταξιδιώτες τις διακοπές µε σκάφος.

Κοσµοπολίτικα λιµάνια, οργανωµένες µαρίνες, καταρράκτες, σπήλαια, θαλάσσια πάρκα και ροµαντικοί περίπατοι σε µεσαιωνικά κάστρα, και, τέλος, το καλό και προσεγµένο τοπικό φαγητό και κρασί, µε τη µουσική συνοδεία ντόπιων κανταδόρων, συµπληρώνουν αρµονικά το υπόλοιπο µαγευτικό, σκηνικό αυτής της απόδρασης από την καθηµερινότητα.

Τα νερά του Ιονίου είναι άκρως φιλικά για τα σκάφη αναψυχής, χωρίς ιδιαίτερους κινδύνους, και οι άνεµοι που πνέουν είναι κυρίως ήπιοι που εξασθενούν ιδιαίτερα µε τη δύση του ηλίου. Ιδανικός και εύκολος προορισµός τόσο για αρχάριους, όσο και για προχωρηµένους ιστιοπλόους, όπου µπορεί κανείς να αποκοµίσει µοναδικές εµπειρίες από τα πιο φιλόξενα νερά της Ελλάδας, αυτά του Ιονίου.

www.istion.com

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Νέα Άρθρα

26 Φεβρουαρίου 2019
26 Φεβρουαρίου 2019

Plefsi Social

©2019 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search