Ρέθυμνο: online κρατήσεις

Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών του εσωτερικού και εξωτερικού συστήματος κράτησης θέσεων σκαφών: Port Admin & Booking, η Μαρίνα Ρεθύμνου γίνεται η πρώτη Μαρίνα στη χώρα μας που έχει δυνατότητα να δέχεται κρατήσεις από το διαδίκτυο http://www.rethymno.portbook.club, απευθείας από τον ναυτικό τουρίστα ή ακόμη και από πρακτορεία, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη σκάφους να δει σε πραγματικό χρόνο, την πληρότητα της Μαρίνας και να κάνει κράτηση τις συγκεκριμένες ημερομηνίες που επιθυμεί.

Η στρατηγική αυτή κίνηση εγκατάστασης αυτού του πρωτοπόρου συστήματος, έγινε από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνου, το οποίο αποσκοπεί στην ποιοτική παροχή υπηρεσιών στον yachting τουρισμό, όπως και την αύξηση του γενικότερου τουρισμού της περιοχής.

Ήδη, το συγκεκριμένο σύστημα http://www.rethymno.portbook.club. που κατασκευάστηκε αυτοτελώς από Έλληνες προγραμματιστές της Portbook PC, ζητήθηκε και από άλλες μαρίνες της Ελλάδας και του εξωτερικού! Είναι σίγουρο ότι η φιλοσοφία αυτή του ΛΤ Ρεθύμνου για ποιοτική παροχή υπηρεσιών , θα πρέπει να γίνει οδηγός προκειμένου η χώρα μας να φτάσει εκεί που της αξίζει, δηλαδή στην καλύτερη και ποιοτικότερη από πλευράς υπηρεσιών, χώρα του yachting τουρισμού.

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Νέα Άρθρα

26 Φεβρουαρίου 2019
26 Φεβρουαρίου 2019

Plefsi Social

©2019 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search