Μαρίνα Λεμεσού

Το καλοκαίρι του 2010, εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και ύφεσης στην Ελλάδα, επτά εταιρείες με έδρα την Κύπρο και την Ελλάδα πήραν την τολμηρή απόφαση να χρηματοδοτήσουν και να υλοποιήσουν ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον φιλόδοξα έργα υποδομής του νησιού. Οι εταιρείες Ιωάννου & Παρασκευαΐδης Λτδ., J&P – Άβαξ Α.Ε., Φραγκούδη & Στεφάνου Λτδ., Cybarco Limited, LMDC Services Ltd, Αθηνά ΑΤΕ και CADS Holdings Ltd είχαν ένα κοινό όραμα: την οικοδόμηση και λειτουργία ενός ολοκληρωμένου παραθαλάσσιου αναπτυξιακού έργου στην καρδιά της Λεμεσού.

Μοναδικό στο είδος του στην Ανατολική Μεσόγειο, θα αποτελούσε και την πρώτη μαρίνα με δυνατότητα ελλιμενισμού superyacht στο νησί. Ο νέος προορισμός-ορόσημο της Κύπρου φιλοδοξούσε να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, να αναβαθμίσει την περιοχή, να αναζωογονήσει το ιστορικό κέντρο της πόλης, να βελτιώσει την ποιότητα του τουρισμού, να τοποθετήσει την Κύπρο στον παγκόσμιο χάρτη σκαφών αναψυχής, να ενθαρρύνει επενδύσεις στην περιοχή, να ενισχύσει τις τοπικές επιχειρήσεις και να επηρεάσει θετικά την οικονομία της χώρας. Σχεδόν έξι χρόνια αργότερα και αψηφώντας κάθε δυσκολία, η Limassol Marina Ltd πέτυχε τον στόχο της.

Έχοντας ολοκληρώσει πάνω από έναν χρόνο λειτουργίας, η Μαρίνα Λεμεσού αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα έργα που έχουν υλοποιηθεί στην Κύπρο. Διαθέτει ήδη περισσότερα από 250 σκάφη για διαμονή, καταστήματα και εστιατόρια γεμάτα ζωή που προσελκύουν κατά μέσο όρο 3.000-4.000 επισκέπτες ημερησίως, ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, καθώς και μια αναπτυσσόμενη κοινότητα μόνιμων κατοίκων στα πολυτελή διαμερίσματα και τις επαύλεις. Οι πωλήσεις των ακινήτων έχουν ήδη ξεπεράσει τα €220 εκατομμύρια.

Η Μαρίνα Λεμεσού συνδυάζει 265 πολυτελείς κατοικίες με μία υπερσύχρονη μαρίνα που προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών και δυνατότητα ελλιμενισμού 650 σκαφών μήκους μέχρι 110 μέτρων, καθώς και ποικιλία εστιατορίων και καταστημάτων, προσφέροντας έναν νέο τρόπο ζωής, του 'living on the sea'.

Νέος τρόπος ζωής

Η πρώτη φάση των επαύλεων επάνω στη θάλασσα, με ιδιωτική θέση ελλιμενισμού ή άμεση πρόσβαση στην παραλία, έχει ήδη παραδοθεί, ενώ το 65% έχει ήδη πωληθεί. Μετά τη μεγάλη επιτυχία των πωλήσεων στη Μαρίνα Λεμεσού, μία νέα σειρά πολυτελών διαμερισμάτων διατίθεται τώρα προς πώληση.

Οι πολυτελείς 'Peninsula Villas' είναι μοναδικές στο είδος τους. Περιτριγυρισμένες από θάλασσα, προσφέρουν ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού έξω ακριβώς από τον κήπο τους ή άμεση πρόσβαση στην παραλία και αποτελούν μέρος μιας ολοκληρωμένης μαρίνας στο κέντρο της πόλης. Απολαμβάνουν απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, ενώ διαθέτουν τη δική τους ιδιωτική πισίνα, κήπο και χώρο στάθμευσης στην καρδιά του πιο συναρπαστικού προορισμού της Μεσογείου.

Το σπα και το γυμναστήριο της Μαρίνας Λεμεσού, όπως επίσης η εμπορική ανάπτυξη και το πολιτιστικό κέντρο, βρίσκονται μόνο μερικά βήματα μακριά από την κάθε κατοικία.

Στον παγκόσμιο χάρτη

Η Μαρίνα Λεμεσού αποτελεί έναν ιδανικό ενδιάμεσο σταθμό σε στρατηγικό σημείο, στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων, και ξεχωρίζει για τα πρότυπα ποιότητάς της, επαναπροσδιορίζοντας τη θέση της Κύπρου στον παγκόσμιο χάρτη σκαφών αναψυχής.

Τον Απρίλιο του 2013, το έργο γράφτηκε στην ιστορία ως η πρώτη μαρίνα στην Κύπρο που υποδέχτηκε σκάφος μήκους 75 μέτρων. Το M/Y Anastasia άνοιξε το δρόμο σε περισσότερες επισκέψεις παγκοσμίου φήμης superyachts, γεγονός το οποίο αποτέλεσε και το πρώτο σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία.

Παρέχοντας ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και διευκολύνσεις, η ομάδα έμπειρων επαγγελματιών διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία όλων των εγκαταστάσεων. Ακόμα κι αν κάποιος ψάχνει για θέση ελλιμενισμού κατά τη χειμερινή περίοδο και όχι μόνο, ή επιθυμεί να επενδύσει σε αγορά κατοικίας σε μαρίνα υψηλών προδιαγραφών και υπηρεσιών, η Μαρίνα Λεμεσού αποτελεί την ιδανική επιλογή. Όλες οι θέσεις ελλιμενισμού διαθέτουν υψηλής ταχύτητας ευρυζωνική και ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο και τηλέφωνο, καθώς και σύστημα συλλογής λυμάτων και άντλησης κυτών. Επιπλέον, οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν χερσαίες εγκαταστάσεις για μικροεπισκευές και συντήρηση σκαφών, 24ωρη ασφάλεια, υπηρεσίες θυρωρού και μια ομάδα από έμπειρους επαγγελματίες, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία όλων των εγκαταστάσεων. Τη λειτουργία της Μαρίνας έχουν αναλάβει οι εταιρείες Camper & Nicholsons και Φραγκούδη & Στεφάνου Marinas, συνδυάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη διεθνή αναγνώριση που έχει μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης μαρίνων και σκαφών αναψυχής στον κόσμο, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της κυπριακής αγοράς.

www.limassolmarina.com

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Νέα Άρθρα

26 Φεβρουαρίου 2019
26 Φεβρουαρίου 2019

Plefsi Social

©2019 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search