Καλλιόπη Ευσταθίου - Trinity Events

Η Καλλιόπη Ευσταθίου ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία στον ναυτιλιακό χώρο το 1995 εργαζόμενη στην οικογενειακή επιχείρηση με διαχείριση και εκμετάλλευση χημικών δεξαμενοπλοίων, μία από τις πρώτες ναυτιλιακές εταιρείες στην Ελλάδα που ασχολήθηκαν με τα χημικά φορτία και δεξαμενόπλοια. Είναι απόφοιτος του London Guildhall University (Shipping) και μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Ιταλικά. Το 2015 γνωρίζοντας τις ανάγκες που προκύπτουν από την ενασχόληση της με την οικογενειακή επιχείρηση, αποφασίζει να ιδρύσει μαζί με την αδερφή της Σεβαστή Ευσταθίου το Trinity Travel & Trinity Events, που εδρεύει στον Πειραιά. Η γνώση και η εμπειρία που έχει αποκτήσει στα 24 χρόνια που ασχολείται με τον κλάδο της ναυτιλίας αποτελεί εγγύηση για τη σωστή λειτουργία και ανάπτυξη του TRINITY TRAVEL & TRINITY EVENTS και η εταιρεία έχει σημαντικό πελατολόγιο από τον χώρο της ναυτιλίας και όχι μόνο.

Τι είναι αυτό που σας έκανε να αφήσετε τη ναυτιλία και να ασχοληθείτε με τα corporate events;
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι έχω αφήσει τη ναυτιλία. Όλη μου η ζωή περιελάμβανε και περιλαμβάνει τη ναυτιλία. Ξεκίνησα τα πρώτα επαγγελματικά μου βήματα στην οικογενειακή επιχείρηση, όπου έμαθα να δουλεύω ποιοτικά, μεθοδικά και σκληρά. Η εξέλιξή μου ήταν συνυφασμένη με την ανάπτυξη των νέων δραστηριοτήτων στον τομέα της ναυτιλίας από την οικογένειά μου και δουλεύοντας στην οικογενειακή πλοιοκτήτρια και διαχειρίστρια εταιρεία χημικών δεξαμενοπλοίων, είχαμε ήδη ανοίξει την πόρτα στις προκλήσεις και στα υψηλά standards στη ναυτιλία. Έχοντας αποκτήσει εμπειρία, γνώση και έχοντας δει από κοντά τις ανάγκες από την ενασχόλησή μου με το τμήμα πληρωμάτων αποφάσισα από κοινού με την αδερφή μου να ιδρύσουμε το Trinity Travel (γραφείο γενικού τουρισμού) & Trinity Events (γραφείο σεμιναρίων, συνεδρίων & εκδηλώσεων).

Ποια θεωρείτε ότι είναι η «συνταγή» της επιτυχίας;
Η επιτυχία είναι συνυφασμένη με την αγάπη, την αφοσίωση, τη γνώση και την πίστη σε αυτό που επιλέγεις να ασχοληθείς, σε συνδυασμό πάντα με τόλμη, πειθαρχεία, υψηλό βαθμό ευθύνης, ομαδικό πνεύμα και συνέπεια στις παντός είδους υποχρεώσεις που απορρέουν από τις σχέσεις τόσο με τους πελάτες όσο και με τους συνεργάτες μας. Στην επαγγελματική μου πορεία πάντα έδινα βήμα στην καινοτομία, στην υψηλή παροχή υπηρεσιών και στον σεβασμό προς τον πελάτη. Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη όταν υπάρχει ο ιδανικός συνδυασμός της εμπειρίας, της γνώσης, του σεβασμού και του υψηλού επιπέδου επαγγελματισμού.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ιδανικού συνεργάτη για εσάς; 
Ο κόσμος των επιχειρήσεων είναι δύσκολος και πολλές φορές σκληρός, όλα μπορείς όμως να τα ξεπεράσεις όταν έχεις δίπλα σου τους κατάλληλους συνεργάτες που θα ασπαστούν το επαγγελματικό σου όραμα και θα συνεισφέρουν σε αυτό με προτάσεις, ιδέες και λύσεις. Ο ιδανικός συνεργάτης είναι σαν τον ιδανικό σύντροφο, πρέπει να σε καλύπτει, να υπάρχει ταύτιση ιδεών και φιλοσοφίας, πνεύμα επικοινωνίας, συνεργασίας, αφοσίωση, εμπιστοσύνη, σεβασμός και η βασική προϋπόθεση είναι να εξελίσσονται και οι δύο πλευρές.

Ποιοι είναι οι στόχοι της εταιρείας;
Βασικός στόχος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου και ποιότητας υπηρεσιών με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών/συνεργατών του Trinity Travel & Trinity Events. Κοιτάζοντας το μέλλον στοχεύουμε στην ανάπτυξη νέων και την ενίσχυση των υφιστάμενων σχέσεων με τους πελάτες μας, προσφέροντας άρτια σχεδιασμένες προτάσεις και λύσεις για αυτούς. Η εξέλιξη και η αναζήτηση καινοτόμων και πρωτοποριακών ιδεών, η αναβάθμιση υπηρεσιών και η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας είναι σκοπός μας.

Τι συμβολίζει η θάλασσα για εσάς;
Θα μπορούσα να μιλάω και να γράφω σελίδες για τη θάλασσα και το τι συμβολίζει για μένα. Με δύο λέξεις θα έλεγα ότι η θάλασσα είναι το ταξίδι μου, είναι η ζωή μου!

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Νέα Άρθρα

26 Φεβρουαρίου 2019
26 Φεβρουαρίου 2019

Plefsi Social

©2019 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search