Βράβευση της Lidl

Το Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης βραβεύθηκε στην κατηγορία Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης, κατά την 3η Τελετή Απονομής των Ελληνικών Βραβείων για το Περιβάλλον που διοργάνωσε ο ΠΑΣΕΠΠΕ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος).
Έργο του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος «Ανταποδοτική Ανακύκλωση», και με τη χορηγία της Lidl Ελλάς, το πρώτο Πανευρωπαϊκό Πάρκο Ανακύκλωσης αξιολογήθηκε, αναγνωρίστηκε και βραβεύθηκε για τη συνεισφορά του από την Επιτροπή Αξιολόγησης.

Τα Πάρκα Ανακύκλωσης αποτελούν μια νέα δομή για τη χώρα και επεκτείνονται σε όλη την Ελλάδα με νέα προγράμματα. Η συμβολή τους στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και στην προστασία του περιβάλλοντος είναι πολύ μεγάλη.

Το 1ο πανευρωπαϊκό Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος «Ανταποδοτική Ανακύκλωση», που βρίσκεται στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 61 (Άγιοι Ανάργυροι Αττικής), στηρίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τη Lidl Ελλάς.

Περιλαμβάνει, ανάμεσα σε άλλα, εργαστήρι περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, εργαστήρι καλλιτεχνικής περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, χώρο περιβαλλοντικών παιχνιδιών, μηχανήματα ανταποδοτικής ανακύκλωσης για την ανακύκλωση μεταλλικών, πλαστικών και γυάλινων συσκευασιών με παροχή ανταποδοτικού κινήτρου, αλλά και παιδότοπο και χώρο αναψυχής.

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Νέα Άρθρα

26 Φεβρουαρίου 2019
26 Φεβρουαρίου 2019

Plefsi Social

©2019 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search