Οι Ολυμπιονίκες του μέλλοντος

Ολοκληρώθηκε στην Πάτρα η διοργάνωση των “European Youth Championships & Trophy 2018”, στην κατηγορία των Laser 4.7. Οι παράγοντες της ευρωπαϊκής κλάσης Laser και οι 320 ιστιοπλόοι από 40 χώρες δήλωσαν ενθουσιασµένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης, τον θαλάσσιο στίβο και τις χερσαίες εγκαταστάσεις.

«Όλες αυτές τις ηµέρες, ο Πατραϊκός Κόλπος γέµισε µε ιστιοπλοϊκά πανιά. Ως όµιλος, αυτός είναι και ο στόχος µας. Θέλουµε να βοηθήσουµε τη νέα γενιά να γνωρίσει και να αγαπήσει αυτό το τόσο ωραίο άθληµα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οµίλους, αλλά και όλους όσοι βοήθησαν για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Ένα µεγάλο “ευχαριστώ” στους εθελοντές, που όλες αυτές τις ηµέρες υπερέβαλαν εαυτόν και ήταν η ψυχή του πρωταθλήµατος» δήλωσε ο πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Οµίλου Πάτρας-Ρίου «Ιάσων» και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Σπύρος Κρότσης.

Τα δύο µετάλλια που κατέκτησαν οι Έλληνες ιστιοπλόοι αποτέλεσαν την αφορµή για να στήσει η νέα γενιά της ιστιοπλοΐας τη δική της γιορτή. Στη δεύτερη θέση του βάθρου, ανέβηκε ο Αιµίλιος Μόνος και στην τρίτη ο ∆ικαίος Κερκουλάς.

«Οι Ολυµπιονίκες του µέλλοντος για την κατηγορία των Laser θα θυµούνται ότι πέρασαν από τον Πατραϊκό Κόλπο. Εδώ αγωνίστηκε η νέα γενιά του αθλήµατος και παρακολουθήσαµε αθλητές µε πολύ ταλέντο. Ελπίζω και εύχοµαι ότι αυτή η διοργάνωση θα αποτελέσει µόνο την αρχή για την περιοχή» δήλωσε η «χάλκινη» Ολυµπιονίκης του Πεκίνου, Βιργινία Κραβαριώτη. www.europeanlaser47.eu

Το περιοδικό Plefsi, θέλοντας να εµπνεύσει στους νέους το πάθος της θάλασσας, της ιστιοπλοΐας και του ναυτικού τουρισµού, αφιερώνει µια σελίδα στις προσπάθειες των νέων παιδιών.

Γίνει και εσύ μέλος του #plefsilovestheyoung επικοινωνώντας με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Νέα Άρθρα

26 Φεβρουαρίου 2019
26 Φεβρουαρίου 2019

Plefsi Social

©2019 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search