Οροι χρήσης και πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

 

Η εταιρία με την επωνυμία INTERBUBLICITAS AE που εδρεύει στον Άλιμο, Αλίμου 68, 174 55, τηλ. 210 9820114, fax 210 9841130, www.plefsimag.gr, e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (εφεξής «Εταιρία») είναι ιδιοκτήτρια και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα : www.plefsimag.gr, που είναι ο δικτυακός τοπος του δημηνιαίου περιοδικού "ΠΛΕΥΣΗ” και της έκτακτης έκδοσης του “PLEFSIFREE”, και επιθυμεί να σας ενημερώσει για τον τρόπο με τον οποίο η Εταιρία συλλέγει, αποθηκεύει και επεξεργάζεται ως Υπεύθυνη Επεξεργασίας τα προσωπικά σας δεδομένα ως πελάτες ή διαφημιζόμενοι ή μισθωτοί, ή συνεργάτες, ή κατά την  επίσκεψη και περιήγησή σας στην ιστοσελίδα.

Πρώτα απ΄όλα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σας για το "ΠΛΕΥΣΗ”  και την ιστοσελίδα της Εταιρίας και σας διαβεβαιώνουμε ότι λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας την ανάγκη προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων και για το λόγο αυτό τα επεξεργαζόμαστε σύμφωνα με τις αρχές της νομιμότητας, διαφάνειας, ακρίβειας, διαθεσιμότητας και ακεραιότητας λαμβάνοντας τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και σύμφωνα πάντα με την ισχύουσα εθνική και ευρωπαική νομοθεσία και ιδιαίτερα το Γενικό Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679, γνωστό ως GDPR.

Με τους παρόντες όρους σας ενημερώνουμε για το ποιά δεδομένα συλλέγουμε, για τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιούμε, για το εάν τα κοινοποιούμε σε τρίτους, για το χρονικό διάστημα που θα τα διατηρήσουμε, για τα μέτρα που λαμβάνουμε ώστε να είναι ασφαλή, καθώς και για τα δικαιώματα που έχετε ως συναλασσόμενοι, τα οποία μπορείτε να ασκήσετε οποιαδήποτε χρονική στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας.

1. Τι είναι προσωπικά δεδομένα

Είναι κάθε πληροφορία που αφορά φυσικά πρόσωπα, όπως π.χ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, ταχυδρομική ή ηλεκτρονική διεύθυνση, κ.λ.π. από την οποία εξακριβώνεται ή μπορεί να εξακριβωθεί η ταυτότητά σας (εφεξής «Δεδομένα»).

2. Τι είναι επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, είναι κάθε πράξη που γίνεται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, όπως η συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, αποθήκευση, διάρθρωση, προσαρμογή, μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, διαβίβαση σε τρίτους, διάδοση, ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, συσχέτιση, συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή και καταστροφή προσωπικών δεδομένων.

3. Ποιά προσωπικά δεδομένα σας συλλέγουμε και από πού

Ι) Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά σας Δεδομένα, που είναι κατάλληλα και συναφή για την επίτευξη του σκοπού για τον οποίο προορίζονται κάθε φορά και συγκεκριμενα:

  • Δεδομένα που συλλέγονται κατά την αίτηση λήψης του περιοδικού ή την διαφήμιση σας, ή μέσω των cookies.
  • Φορολογικά στοιχεία και και πληροροφίες που μας δίνετε για την πληρωμή μας ή για την πληρωμή της συνδρομής σας ή των υπηρεσιών διαφήμισης.
  • Άλλα στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με εσάς και τη δραστηριότητά σας τις οποίες μας παρέχετε συμπληρώνοντας φόρμες , μέσω email, μέσω τηλεφώνου ή με φυσική παρουσία
  • Δεδομένα πρόσβασης και εγγραφής χρήστη (π.χ. όνομα χρήστη –username και κωδικού πρόσβασης- password)

Δεν συλλέγουμε σκόπιμα προσωπικά δεδομένα από άτομα ηλικίας κάτω των δεκαέξι (16) ετών, ούτε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας απευθύνεται σε άτομα των ηλικιών αυτών. Εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει κατά λάθος προσωπικά δεδομένα από ανήλικους, ή/και εάν ανακαλύψουμε ότι ανήλικοι χρησιμοποίησαν τις ιστοσελίδες μας χωρίς την έγκριση του γονέα ή κηδεμόνα τους, θα διαγράψουμε τα προσωπικά τους δεδομένα το συντομότερο δυνατό.

ΙΙ) Oλα τα ανωτέρω Δεδομένα σας, τα συλλέγουμε με τους ακόλουθους τρόπους:

  1. Μας τα παρέχετε εσείς οι ίδιοι, όταν απευθύνεστε σ΄εμάς για να λάβετε υπηρεσίες ή/και προιόντα ή/και για να γίνετε μέλος του “ΠΛΕΥΣΗ”, ή/και όταν υποβάλετε βιογραφικό για την πρόσληψή σας στην Εταιρία, ή/και όταν εγγραφείτε και ζητήσετε να λαμβάνετε ηλεκτρονική αλληλογραφία (newsletter), ή/και όταν συμπληρώνετε ηλεκτρονικές φόρμες ή αποστέλλετε email για να λάβετε πληροφόρηση ή να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα. 
  2. Αυτομάτως με τη χρήση cookies μέσω του προγράμματος περιήγησης ή/και των συσκευών ή εφαρμογών που χρησιμοποιείτε για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα.

4. Ποιοί είναι οι σκοποί για τους οποίους συλλέγουμε τα Δεδομένα σας

Τα προσωπικά σας Δεδομένα τα συλλέγουμε, προκειμένου :

  • Να έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε με τον καλύτερο δυνατό τρότπο το περιοδικό μας τις παρεχόμενες υπηρεσίες ως χρήστης της ιστοσελίδας μας
  • Να εξετάσουμε στοιχεία που έχετε υποβάλει με βιογραφικό, εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για την κατάληψη θέσεως εργασίας στην Εταιρία μας
  • Να σας αποστέλλουμε ενημερώσεις, ειδοποιήσεις ή/και newsletter για τις εκδόσεις, τις υπηρεσίες, τις προσφορές και τις προωθητικές μας ενέργειες.
  • Να έχετε τη δυνατότητα να προβληθείτε διαφημιστικά
  • Να επικοινωνήσουμε με εσάς, για την εκπλήρωση αιτήματος εγγραφής σας, ή/και για την εκτέλεση υπηρεσίας ή/και την παράδοση αγαθών κατόπιν αιτήματός σας (όπως π.χ. εγγραφή σας για τη λήψη περιεχομένου του ΠΛΕΥΣΗ), κλπ.

5. Ποιές είναι οι νομικές βάσεις για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα τα συλλέγουμε για νόμιμους λόγους και η επεξεργασία τους στηρίζεται σε περισσότερες από μία νομιμοποιητικές βάσεις, που αναφέρονται παρακάτω και είναι :

  1. Η συγκατάθεσή σας, σε όποιες περιπτώσεις απαιτείται, όπως π.χ. όταν επιθυμείτε να λαμβάνετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου newsletter, ενημερώσεις, ειδοποιήσεις για νέα, εκδόσεις, προσφορές, ή ακόμα και προωθητικές ενέργειες, όταν δεν υπάρχει προηγούμενη μεταξύ μας συναλλαγή. Τη συγκατάθεσή σας θα μπορείτε να ανακαλέσετε οποτεδήποτε, ελεύθερα.
  2. Η μεταξύ μας συμβατική σχέση για την παροχή των υπηρεσιών μας και την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων. Π.χ. για την εγγραφή σας στο ΠΛΕΥΣΗ.
  3. Η προώθηση των νομίμων συμφερόντων μας, όπου αυτά τα νόμιμα συμφέροντα δεν υπερβαίνουν τα δικά σας δικαιώματα ή συμφέροντα.
    Σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για συμβατούς σκοπούς, που περιλαμβάνουν τη διεκδίκηση, την άσκηση ή την υπεράσπιση των αστικών αξιώσεων.
  4. Η συμμόρφωση με υποχρέωση που επιβάλλεται από το νόμο, όπως για παράδειγμα στις περιπτώσεις που έχουμε υποχρέωση να χρησιμοποιήσουμε και διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για φορολογικούς σκοπούς
  5. Η χρήση των πληροφοριών όπως περιγράφονται π.χ. για τον εντοπισμό και προστασία σας από δόλια, καταχρηστική ή παράνομη δραστηριότητα και διατήρηση της ασφάλειας της ιστοσελίδας αποτελούν νόμιμο συμφέρον μας για την πρόληψη της απάτης, της ασφάλειας των πληροφοριών και την αξιοπιστία των παρεχομένων υπηρεσιών.

6. Ποιοί είναι οι αποδέκτες των προσωπικών σας δεδομένων

Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα έχουν οι υπάλληλοι της Εταιρίας, οι οποίοι είναι αρμόδιοι για τη διαχείριση και λειτουργία της σύμβασής σας με την Εταιρία, για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτήν και των υποχρεώσεων που επιβάλλονται από το νόμο. Οι υπάλληλοι της Εταιρίας μας υποχρεούνται να τηρούν το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και δεσμεύονται από την υποχρέωση εμπιστευτικότητας.

Η Εταιρία δεν πωλεί, δεν παρέχει άδεια χρήσης, δεν γνωστοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους και δεν τα χρησιμοποιεί με άλλον τρόπο και για άλλους σκοπούς, εκτός εάν επιβάλλεται από το νόμο ή δικαστική απόφαση.

7. Cookies και παρόμοιες τεχνολογίες

Χρησιμοποιούμε cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που το πρόγραμμα περιήγησής σας τοποθετεί στη συσκευή σας σε έναν καθορισμένο κατάλογο. Μεταξύ άλλων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθορίσει αν έχετε επισκεφτεί έναν ιστότοπο πριν. Εάν συμφωνείτε, τα cookies μπορούν επίσης να αποθηκεύουν πληροφορίες σύνδεσης για μια ηλεκτρονική υπηρεσία, οπότε δεν χρειάζεται να εισάγετε αυτά τα στοιχεία σύνδεσης κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο. Πολλά cookies περιέχουν ένα λεγόμενο αναγνωριστικό cookie. Το αναγνωριστικό cookie είναι ένα μοναδικό αναγνωριστικό του cookie. Αποτελείται από μια συμβολοσειρά μέσω της οποίας οι ιστότοποι και οι διακομιστές μπορούν να αντιστοιχιστούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο στο οποίο αποθηκεύτηκε το cookie. Αυτό επιτρέπει στους ιστοτόπους και στους διακομιστές του να διακρίνουν το πρόγραμμα περιήγησης του ατόμου από άλλα προγράμματα περιήγησης στο Διαδίκτυο που περιέχουν άλλα cookies. Ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης στο Web μπορεί να αναγνωριστεί και αναγνωριστεί από το μοναδικό αναγνωριστικό cookie.

Τα Cookies χρησιμεύουν στα εξής:

  1. Α. Στην λήψη πληροφοριών για το πώς και πόσο οι χρήστες χρησιμοποιούν το site με σκοπό την εξαγωγή γενικών στατιστικών στοιχείων.
  2. Για την διατήρηση των στοιχείων που έχει εισάγει ο χρήστης στις διάφορες φόρμες του site καθώς και τις πληροφορίες για το log-in.
  3. Γ. Για την εμφάνιση διαφημιστικών μηνυμάτων σχετικών με τα ενδιαφέροντα του χρήστη.
  4. Δ. Για την παρουσίαση στον χρήστη περιεχόμενου πιο σχετικού με τις προτιμήσεις του.

Πιο αναλυτικά, χρησιμοποιούμε δύο τύπους cookies. Από τη μια πλευρά, απαραίτητα τεχνικά cookies, χωρίς τα οποία η λειτουργικότητα της ιστοσελίδας μας θα ήταν περιορισμένη, καθώς και τα προαιρετικά cookies, προκειμένου να γίνει ο δικτυακός μας τόπος πιο φιλικός προς το χρήστη. Η χρήση των cookies ανάλυσης έχει ως σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας της ιστοσελίδας μας και του περιεχομένου της. Μέσα από τα cookies ανάλυσης, μαθαίνουμε πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπος και έτσι μπορούμε να βελτιστοποιούμε συνεχώς την προσφορά μας.  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ο αριθμός τηλεφώνου σας δεν θα μεταφερθούν σε καμία περίπτωση.

Tα cookies σε καμία περίπτωση δεν αντλούν πληροφορίες ή αρχεία από τον υπολογιστή του χρήστη ενώ η λειτουργία τους εξαρτάται πάντα από τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης του χρήστη. Μπορείτε να αποτρέψετε τη ρύθμιση cookies από εμάς ανά πάσα στιγμή μέσω μιας κατάλληλης ρύθμισης του προγράμματος περιήγησης στο Internet που χρησιμοποιείται και συνεπώς να έρχονται σε μόνιμη αντίθεση με τη ρύθμιση των cookies. Επιπλέον, τα ήδη ορισθέντα cookies μπορούν να διαγραφούν ανά πάσα στιγμή μέσω προγράμματος περιήγησης στο Internet ή άλλων προγραμμάτων λογισμικού. Αυτό είναι δυνατό σε όλα τα κοινά προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο. Αν απενεργοποιήσετε τη ρύθμιση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησης Internet που χρησιμοποιείται, δεν είναι όλες οι λειτουργίες της ιστοσελίδας μας πλήρως λειτουργικές.

Τα cookies δεν μπορούν να σας αναγνωρίσουν ως ένα άτομο. Σε κάθε περίπτωση, η χρήση των cookies βάσει του νόμιμου ενδιαφέροντος μας για σχεδιασμό βάσει αναγκών καθώς και η στατιστική ανάλυση του Plefsimag.gr δικαιολογούνται.

Περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τα cookies μπορείτε να βρείτε στο μενού βοήθειας του φυλλομετρητή σας. Επίσης στην σελίδα www.allaboutcookies.org μπορείτε να βρείτε γενικές πληροφορίες για τα cookies καθώς και οδηγίες πως μπορείτε να  τα αποτρέψετε ή να τα διαγράψετε.

8. Ποιό είναι το χρονικό διάστημα που αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας

Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων σας διακρίνεται με βάση την εκπλήρωση του σκοπού της επεξεργασίας για τον οποίο είχαν συλλεγεί εκτός εάν απαιτηθεί παράταση του χρόνου διατήρησης λόγω νομικών αξιώσεων ή εννόμων υποχρεώσεών μας. Ειδικότερα:

  • Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.
  • Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις.
  • Η δήλωση συγκατάθεσης σας για αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter) τηρείται για όσο χρόνο σας αποστέλλεται newsletter από την Εταιρία και πάντως όχι περισσότερο από έξι μήνες από τη διακοπή αποστολής του.
  • Τα Δεδομένα λογαριασμού χρήστη διατηρούνται για όσο χρόνο είναι ενεργός ο λογαριασμός χρήστη, εκτός αν έχει προκύψει νέος σκοπός επεξεργασίας για κάποια από αυτά.
  • Τα δεδομένα εγγραφής σας ως μέλος στο ΠΛΕΥΣΗ τα διατηρούμε για το χρονικό διάστημα που είστε μέλος και για οσο χρόνο υπάρχει εκ του νόμου υποχρέωσή μας για τη διατήρησή τους ή/και την υποστήριξη νομικής αξίωσης για την καταβολή τυχόν οφειλομένου τιμήματος.
  • Τα βιογραφικά σας στοιχεία, που μας υποβάλλετε προκειμένου να προσληφθείτε από την Εταιρία μας, διατηρούνται για το χρόνο που επιλέξετε με τη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας, το οποίο σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να είναι μικρότερο από 6 μήνες.
  • Για τους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές απεγγραφής, ακολουθώντας (κάνοντας click) στον αντίστοιχο σύνδεσμο (link), που υπάρχει στην ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα.

9. Ποιά είναι τα δικαιώματα που έχετε και πως μπορείτε να τα ασκήσετε

Εχετε όλα τα δικαιώματα που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία και ιδίως το Γενικό Κανονισμό (GDPR), όπως ενδεικτικά:

  • Δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα σας, δηλαδή έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε εάν, πώς και ποιά δεδομένα σας επεξεργάζεται η Εταιρία, τους σκοπούς επεξεργασίας, το είδος των δεδομένων, σε ποιούς τα δίνουμε, για πόσο χρόνο τα αποθηκεύουμε, αλλά και για τα υπόλοιπα δικαιώματά σας
  • Δικαίωμα διόρθωσης των δεδομένων σας σε περίπτωση λάθους -ανακρίβειας, δηλαδή να ζητήσετε διόρθωση λανθασμένων - ανακριβών δεδομένων και τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων που σας αφορούν, ώστε να είναι ακριβή και πλήρη.
  • Δικαίωμα διαγραφής των δεδομένων σας, δηλαδή να ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας εάν δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς επεξεργασίας που αναφέρουμε παραπάνω (δικαίωμα στη λήθη)
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας, δηλαδή να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων μέχρι να εξεταστούν οι αντιρρήσεις σας ως προς την επεξεργασία.
  • Δικαίωμα να αρνηθείτε ή να εναντιωθείτε στην περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων σας, δηλαδή να αντιτάσσεστε οποιαδήποτε χρονική στιγμή στην επεξεργασία των δεδομένων σας, ή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, σε όποιες περιπτώσεις έχει απαιτηθεί. Οπου η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε ελεύθερα, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση σας, προτού την ανακαλέσετε. Θα σταματήσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, σε περίπτωση που δεν είναι απαραίτητα για τους σκοπούς επεξεργασίας που προαναφέραμε και εάν δεν υπάρχουν άλλοι νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν του δικαιώματός σας (π.χ. φορολογικοί)
  • Δικαίωμα φορητότητας, δηλαδή να ζητήσετε να πάρετε σε αναγνώσιμη μορφή τα δεδομένα που μας έχετε χορηγήσει ή να ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας
  • Επίσης ως προς την υπηρεσία λήψης newsletter, υπάρχει η δυνατότητα απεγγραφής (“unsubscribe”) ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται σε κάθε newsletter, ώστε να σταματήσει η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που σχετίζονται με την υπηρεσία αυτή.

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας μπορείτε να υποβάλετε σχετικό γραπτό αίτημα μέσα από την φόρμα επικοινωνίας του www.plefsimag.gr,

Επίσης έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, εφόσον θεωρείτε οτι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων παραβαίνει την ισχύουσα νομοθεσία ή/και προσβάλλονται τα δικαιώματά σας με οποιοδήποτε τρόπο.

Σε περίπτωση υποβολής αιτήματος από εσάς, απαντάμε δωρεάν εντός ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το σχετικό αίτημα. Εάν όμως το αίτημά σας είναι περίπλοκο ή έχετε υποβάλει μεγάλο αριθμό αιτημάτων, τότε θα σας ενημερώσουμε εντός του παραπάνω χρονικού διαστήματος εάν θα χρειαστεί να πάρουμε παράταση, ώστε να σας απαντήσουμε.

Εάν τα αίτηματά σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά, η Εταιρία έχει δικαίωμα να σας επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα έξοδα που θα απαιτηθούν για την παροχή ενημέρωσης ή την εκτέλεση της αιτούμενης ενέργειας ή/και να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο αίτημα, αποστέλλοντάς σας αιτιολογημένη απάντηση.

10. Ποιό δίκαιο εφαρμόζεται κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

Η ισχύουσα εθνική και ευρωπαική νομοθεσία και ιδιαίτερα ο Γενικός Κανονισμός για την προστασία των προσωπικών δεδομένων 2016/679/ΕΕ (ΕΕ) γνωστός ως GDPR. Αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση τυχόν διαφορών είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.

Θα προβαίνουμε σε ενημέρωση – επικαιροποίηση των παρόντων όρων όποτε απαιτείται. Εάν υπάρχουν αλλαγές στους όρους πολιτικής ή/και στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμτε τα προσωπικά σας δεδομένα, τότε θα αναρτάμε στις ιστοσελίδες μας επικαιροποίηση των παρόντων όρων εγκαίρως και σε κάθε περίπτωση πριν οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ. Θα σας ειδοποιούμε για τις τυχόν τροποποιήσεις με κάθε πρόσφορο τρόπο, όπως με ανάρτηση σχετικής ανακοίνωσης στις ιστοσελίδες μας. Εάν διαφωνείτε με τους όρους που προβλέπονται στο παρόν οφείλετε να μη χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων και να αρνηθεί τενα εγγραφείτε ή/και να λαμβάνετε υπηρεσίες. Θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά τις ιστοσελίδες και να διαβάζετε τους όρους πολιτικής για να μπορείτε να γνωρίζετε με ποιό τρόπο προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

11. Ασφάλεια - Εχεμύθεια

Η Εταιρία λαμβάνει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την προστασία και ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών για τη διασφάλιση του απορρήτου, την ασφάλεια της επεξεργασίας των δεδομένων σας αλλά και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, αλλοίωση, απώλεια, απαγορευμένη πρόσβαση, λανθασμένη χρήση, διάδοση καθώς και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας. Θα επαναξετάζουμε τα μέτρα που λαμβάνουμε και όταν κριθεί απαραίτητο θα τα τροποποιούμε.                                                                                                                      

  1. Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την διαχείριση ή την προστασία από εμάς των προσωπικών σας δεδομένων ή εάν επιθυμείτε να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ή να εξασκήσετε οποιοδήποτε δικαίωμά σας ως υποκείμενο των δεδομένων, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σας ευχαριστούμε που συνεχίζετε να εμπιστεύεστε την ΠΛΕΥΣΗ.

 

 

-------------------------

                                                                           Αποδοχή και Συγκατάθεση

 

                                                                          Έχετε την συγκατάθεσή μου προκειμένου να                                         

                                                                          παραμείνω στη βάση δεδομένων σας,

                                                                          23/5/2018

                                                                          Υπογραφή

 

 

 

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Plefsi Social

©2018 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search