Ποιοι είμαστε

Το περιοδικό Plefsi έχει καθιερωθεί εδώ και 25 χρόνια στην αγορά του σκάφους και έχει ήδη κερδίσει µία ισχυρή θέση στο διαδίκτυο µε την ηλεκτρονική του µορφή, www.plefsimag.gr.

Το 2013 µπήκε και στη κατηγορία του δωρεάν τύπου µε την ίδια δυναµική γνωρίζοντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήµατα που υπάρχουν λόγω της στοχευµένης διανοµής, της µεγάλης εµπορικής διείσδυσης και τις δυνατότητες που δίνει για δηµιουργικές εφαρµογές σε επίπεδο creative media αλλά και άλλες προωθητικές ενέργειες.

Με το ξεχωριστό στυλ και την πλούσια θεματολογία του σας ταξιδεύει στους ονειρικούς κόσμους των ελληνικών θαλασσών, ενώ παράλληλα φροντίζει για τη σφαιρική και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και το διεθνή χώρο, τεστ, παρουσιάσεις, ταξίδια, νομικά, τεχνολογικά, τεχνικά και συμβουλευτικά θέματα, ναυτικές εκθέσεις, ανταποκρίσεις από το εξωτερικό, αγωνιστικά ρεπορτάζ, οικολογία, τέχνη και οτιδήποτε άλλο ενδιαφέρει τον κόσμο της θάλασσας, όλα θα τα βρείτε στις σελίδες του περιοδικού και της ηλεκτρονικής του έκδοσης, αλλά και στις σελίδες της Plefsi free press.

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Νέα Άρθρα

26 Φεβρουαρίου 2019
26 Φεβρουαρίου 2019

Plefsi Social

©2019 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search