Υποστηρίζουμε το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών αποτελεί από την ίδρυση του Κολλεγίου ακρογωνιαίο λίθο της παιδαγωγικής-κοινωνικής φιλοσοφίας του, στηρίζοντας οικονομικά κάθε χρόνο εκατοντάδες οικογένειες που το έχουν ανάγκη, προκειμένου να σπουδάσουν τα παιδιά τους στο Σχολείο. Πραγματώνεται έτσι το πνεύμα των δημιουργών του Προγράμματος, Στέφανου και Πηνελόπης Δέλτα, ώστε να μην «καταντά η εκπαίδευσις και η μόρφωσις που δίνει το Κολλέγιον, ένα είδος προνομίου της εύπορης τάξεως». Τη χρονιά 2016-2017 το Ταμείο υποστήριξε τη φοίτηση περισσοτέρων από 800 μαθητών.

Η Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών λειτουργεί αποκλειστικά σε εθελοντική βάση. Για τα μέλη της Επιτροπής, όπως και για τους πολλούς γονείς που βοηθούν στην οργάνωση εκδηλώσεών της, η ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών είναι ένα έργο αγάπης και αλληλεγγύης τόσο σημαντικό όσο και απαραίτητο, γιατί με αυτόν τον τρόπο:

  • δίνεται η δυνατότητα σε παιδιά από όλες τις κοινωνικές και οικονομικές τάξεις να φοιτούν στο σχολείο
  • δεν αναγκάζονται μαθητές του σχολείου να διακόπτουν τη φοίτησή τους λόγω οικονομικών προβλημάτων των οικογενειών τους
  • τα ίδια τα παιδιά, έχοντας ως παράδειγμα τους εθελοντές γονείς τους, ζουν από κοντά τον θεσμό, γνωρίζουν την ουσιαστική συμβολή του, ευαισθητοποιούνται και αναπτύσσουν έντονη συναίσθηση κοινωνικής ευθύνης
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Fund Drive, τηλ.: 210 67.98.217-18, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Νέα Άρθρα

26 Φεβρουαρίου 2019
26 Φεβρουαρίου 2019

Plefsi Social

©2019 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search