Moody DS41

Στο πρώτο ναυτικό σαλόνι για το 2019, στην boot Düsseldorf, η Moody επέλεξε να παρουσιάσει το νέο Moody DS41. Με τη σειρά DeckSaloon η Moody περνά σε μια νέα εποχή, στην οποία η αξιοπλοΐα συνδυάζεται με σχεδιαστικές καινοτομίες. Το νέο σκάφος καταφέρνει να προσφέρει την ευκινησία ενός ιστιοπλοϊκού και την πολυτελή διαβίωση ενός catamaran.

“Living on one level” είναι το μότο-σήμα κατατεθέν για το νέο Moody DS41, στο οποίο το όριο ανάμεσα στο μέσα και στο έξω χάνεται, καθώς το κόκπιτ και το σαλόνι χωρίζονται από μια γυάλινη συρόμενη πόρτα. Πολυτελής ατμόσφαιρα και ιδιαίτερη αίσθηση του χώρου, που για πρώτη φορά μπορεί να δει κάποιος σε ιστιοπλοϊκό γιοτ.

Τα 83 τ.μ. ιστιοφορίας, μια μεγάλη μαΐστρα, μια αγωνιστική σχήματος L καρίνα αποτελούν τις καλύτερες συνθήκες για υψηλές ταχύτητες.

Όμως, το νέο Moody DS41 δεν μένει εδώ. Διαθέτει πτυσσόμενη μαΐστρα με διπλό πρότονο και ενσωματωμένο σύστημα αυτοκατευθυνόμενου φλώκου.

Ακόμη, το bow thruster ελέγχεται άνετα με ηλεκτρικό joystick από τον καπετάνιο, ενώ η ρύθμιση των πανιών γίνεται με ηλεκτροκίνητα βιτζιρέλα. Τέλος, όλα τα μαντάρια συνδέονται απευθείας με το τιμόνι στην πρύμνη.

Τα πάντα στο Moody DS41 ακολουθούν μια σαφή φιλοσοφία: Να μπορούμε να κάνουμε ελιγμούς με ευκολία και να απολαμβάνουμε απίθανες περιηγήσεις στην ανοιχτή θάλασσα.

Μία ακόμη καινοτομία από τη Moody, καθώς το νέο DS41 διαθέτει ψηλά έξαλα, πάνω από το επίπεδο του καταστρώματος, όπως επίσης και σταθερά μεταλλικά ρέλια, για την ελεύθερη και ασφαλή μετακίνηση των επισκεπτών επάνω στο κατάστρωμα.

Το Moody DS41 δίνει σημασία στις λειτουργικές λεπτομέρειες και, για τον σκοπό αυτό, έχει ενσωματώσει στον σχεδιασμό της οροφής χειρολαβές για την ασφαλή μετακίνηση επάνω στο σκάφος.

Μια μεγάλη sunbathing area στην πλώρη, με μεγάλα μαξιλάρια, συμπληρώνει την αίσθηση ελευθερίας και πολυτέλειας.

Το εσωτερικό του σκάφους είναι κομψό, ζεστό, διαχρονικό και έχει την υπογραφή της Dixon Yacht Design. Στο σαλόνι του σκάφους μπορούμε να έχουμε απρόσκοπτη θέα 360 μοιρών, χάρη στους πανοραμικούς υαλοπίνακες, που επιτρέπουν στο φως να εισέλθει στον χώρο, προσφέροντας υψηλού επιπέδου διαβίωση εν πλω.

Μια μοντέρνα κουζίνα με όλες τις ανέσεις έρχεται να διευκολύνει περαιτέρω τη διαβίωσή μας πάνω στο σκάφος, ενώ η τραπεζαρία μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 4 άτομα.

Κάτω από το κατάστρωμα, η καμπίνα των ιδιοκτητών διαθέτει ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι, en-suite μπάνιο και τρίφυλλη ντουλάπα. Προσφέρει δε μια πολύ ευχάριστη αίσθηση, καθώς ένα μεγάλο παράθυρο έχει τοποθετηθεί με εξαιρετικό τρόπο στην πλώρη και μαζί με τα άλλα εξίσου μεγάλα παράθυρα στα πλαϊνά πλημυρίζουν με φως όλη την καμπίνα. Υπάρχει επίσης δυνατότητα επιλογής και για την καμπίνα των επισκεπτών, καθώς μπορεί κι αυτή να μετατραπεί σε en-suite.

Χάρη στα 200 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή σκαφών, η Moody έχει την ικανότητα να πρωτοπορεί και σας προσκαλεί να αλλάξετε διάθεση!

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Πληροφορίες: Status Yachts, τηλ. 210 98 81 610, www.status-yachts.com

Μήκος: 12,52 μέτρα

Πλάτος: 4,20 μέτρα

Βύθισμα: 1,85 μέτρα

Εκτόπισμα (approx.): 11,90 τόνοι

Χωρητικότητα καυσίμου: 210 λίτρα

Χωρητικότητα νερού: 475 λίτρα

Μηχανή Diesel: 41.9 kW 57 hp

CE Certificate: A-12

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Νέα Άρθρα

26 Φεβρουαρίου 2019
26 Φεβρουαρίου 2019

Plefsi Social

©2019 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search