Privilège Signature Line 2018

Η Privilège, που έγινε παγκοσμίως γνωστή για τα ξεχωριστά, πολυτελή καταμαράν που κατασκευάζει, αποκάλυψε τη νέα σειρά σκαφών που φιλοδοξεί να είναι το μεγαλύτερο λανσάρισμα της χρονιάς. Με τη στενή συνεργασία των σχεδιαστικών γραφείων του Marc Lombard και του Franck Darnet, η Privilège ανέπτυξε τρία νέα μοντέλα ανοικτής θαλάσσης, δύο ιστιοπλοϊκά και ένα πολυτελέστατο μηχανοκίνητο, τη σειρά που ονόμασε Privilège Signature.
«Αυτή είναι η απόλυτη πρεμιέρα για την Privilège. Ποτέ μέχρι τώρα η εταιρεία δεν είχε παρουσιάσει τρία νέα καταμαράν την ίδια στιγμή. Χάρις στην πολύτιμη συνεργασία της Hanse Yachts AG αλλά και το θετικό feedback που πήραμε από ολόκληρο τον κόσμο, αποφασίσαμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια νέα και μοντέρνα σειρά καταμαράν Privilège. Φυσικά και θα συνεχίσουμε να παράγουμε τα ήδη επιτυχημένα ιστιοπλοϊκά καταμαράν της σειράς 6 (Série 6) και της σειράς 7 (Série 7). Έτσι η Privilège θα έχει στην γκάμα της πέντε πολυτελή μοντέλα, έτοιμα να προσαρμοστούν στις εξειδικευμένες απαιτήσεις του κάθε πελάτη» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Gilles Wagner.

Privilège Signature 580

Μοντέρνα πολυτέλεια σε συνδυασμό με αξιοθαύμαστες επιδόσεις, με ξεχωριστό design, ειδικά στο μεγάλο σαλόνι, που εντυπωσιάζει. Το Privilège Signature 580 αντιπροσωπεύει το απόλυτο ιστιοπλοϊκό καταμαράν, το οποίο όχι μόνο φέρει τα γονίδια ενός αυθεντικού Privilège, αλλά τα εξελίσσει περαιτέρω, με ακόμη καλύτερες επιδόσεις με τα πανιά, χωρίς να θυσιάζει καθόλου τις ανέσεις και την πολυτέλεια που απαιτεί ένα σκάφος της κατηγορίας του.
Το Privilège Signature 580 είναι το πρώτο καταμαράν αυτού του μεγέθους που επιτρέπει την είσοδο στην καμπίνα του ιδιοκτήτη από το μπροστινό κόκπιτ. Κάθε λεπτομέρεια έχει προσεχθεί, προσφέροντας έτσι ένα εξαιρετικό επίπεδο άνεσης και μοναδική πολυτέλεια, εντός και εκτός.
Το μέγεθος του σκάφους, άλλωστε, οφείλει να παρέχει ανέσεις στους ιδιοκτήτες. Η προσοχή στις λεπτομέρειες όμως δεν σταματά εκεί. Αφορά και τις ιστιοπλοϊκές ικανότητες του σκάφους, αφού μπορεί να ταξιδεύει αξιοπρεπώς και με τα πανιά.

Ολικό μήκος: 18,65 μέτρα, δηλαδή 61 πόδια και 2 ίντσες
Πλάτος: 8,72 μέτρα
Συνολική ιστιοφορία: 210 τετραγωνικά μέτρα
Χωρητικότητα καυσίμου: 1000 λίτρα
Χωρητικότητα νερού: 1000 λίτρα
CE Certificate: A-12
Κινητήρες: Diesel 2 X 55 KW

Privilège Signature 510

Το μικρότερο ιστιοπλοϊκό μοντέλο διαθέτει επίσης χαρακτηριστικό design, το οποίο έχει στόχο να το κάνει να δείχνει μεγαλύτερο. Και το πετυχαίνει. Η υπογραφή της Privilège αποτελεί εγγύηση -εγγύηση ικανοποίησης του πελάτη, ο οποίος αποκτά ένα σκάφος ξεχωριστό από όλες τις απόψεις.
Το νέο Privilège 510, με το εντυπωσιακό του design, τα κομψά επίπεδα hatch και τα μεγάλα παράθυρα στην υπερκατασκευή, που προσφέρουν πανοραμική θέα 360 μοιρών, σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Αλλά και εσωτερικά, σε αυτά που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά, το σκάφος διαθέτει τη μεγαλύτερη καμπίνα ιδιοκτήτη της κατηγορίας του, η οποία βρίσκεται μπροστά, στο πλωριό κεντρικό τμήμα του σκάφους, με δική της ιδιωτική σκάλα απευθείας από το σαλόνι. Αυτή η σχεδιαστική καινοτομία είναι που κάνει τα Privilège μοναδικά.
Το νέο ιστιοπλοϊκό καταμαράν Signature 510 είναι σχεδιασμένο για μεγάλους πλόες και πολυήμερες κρουαζιέρες, συνδυάζοντας την τέλεια μείξη πολυτέλειας και αξιοπλοΐας. Η επιφάνεια ιστιοφορίας του είναι 141 τετραγωνικά μέτρα, που του επιτρέπει να κινείται αξιοπρεπώς με τα πανιά υπό τις κατάλληλες συνθήκες.

Ολικό μήκος: 15,24 μέτρα, δηλαδή 50 πόδια και 2 ίντσες
Πλάτος: 7,98 μέτρα
Συνολική ιστιοφορία: 141 τετραγωνικά μέτρα
Χωρητικότητα καυσίμου: 800 λίτρα
Χωρητικότητα νερού: 600 λίτρα
CE Certificate: A-12
Κινητήρες: Diesel 2 X 41 KW

Euphorie 5

Ένα ξεχωριστό concept στον χώρο των καταμαράν αποτελεί το μηχανοκίνητο Euphorie 5. Καθαρή δύναμη, με εξίσου καθαρό design –δηλαδή οι απλές γραμμές του σκάφους που είναι απαλλαγμένο από αρματωσιά, ιστιοφορία και ό,τι αυτά συνεπάγονται– συνδυάζονται με τις καλύτερες επιδόσεις που πετυχαίνει το σκάφος, που είναι ελαφρύτερο και με μικρότερη αντίσταση στον άνεμο.
Αντίστοιχα, και στην εσωτερική σχεδίαση, η απλότητα αφήνει χώρο για περισσότερες ανέσεις και λειτουργικότητα, που κάνουν τους επιβάτες να νιώθουν το σκάφος σαν το σπίτι τους. Ένα σπίτι πάνω στη θάλασσα. Το νέο Euphorie 5 είναι μια βελτιωμένη έκδοση του επιτυχημένου μηχανοκίνητου καταμαράν, που πλέον πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Είναι εφοδιασμένο με δύο μηχανές diesel των 220 ίππων η καθεμία, που επιτρέπουν μεγάλη αυτονομία για μεγάλα ταξίδια και πολυήμερες διακοπές, χωρίς μάλιστα να απαιτείται πλήρωμα.
Στο εσωτερικό, δεν μπορεί να μην προσέξει κανείς τη μεγάλη καμπίνα του ιδιοκτήτη, που και πάλι βρίσκεται τοποθετημένη μπροστά και στη μέση του σκάφους, κάτι που επιτρέπει η μοναδική σχεδίαση της γάστρας. Η καμπίνα μάλιστα αυτή έχει αρκετό ύψος ώστε να μη θυσιάζεται η άνεση στη διαβίωση ακόμη και εντός.

Ολικό μήκος: 15,24 μέτρα
Μήκος γάστρας 15,24 μέτρα
Μήκος ισάλου: 15,13 μέτρα
Πλάτος: 7,98 μέτρα
Βύθισμα: 1,10 μέτρα
Εκτόπισμα: 20 τόνοι (άδειο), 25 τόνοι (με πλήρες φορτίο)
Χωρητικότητα καυσίμου: 2 x 545 λίτρα
Χωρητικότητα νερού: 2 x 300 λίτρα
Κινητήρες: Diesel 2 x 165 kW (2 x 220 HP)
Μέγιστη ταχύτητα πλεύσης: 21 κόμβοι
Επιλογές εσωτερικού: 3 καμπίνες (στάνταρ), 4 καμπίνες, (2/3-1/3) και 4 καμπίνες
CE Certificate B
Μηχανικά μέρη
Τα σκάφη είναι εφοδιασμένα με 3 μπαταρίες των 55 Ah και 4 των 200 Ah, φορτιστή των 100. Έχουν επίσης inverter/charger στα 12 V/3,000 W-120 A. Διαθέτουν υδραυλικό σύστημα πηδιαλιούχησης. Τα ιστιοφόρα έχουν δύο Yanmar μηχανές Diesel, περίπου 50 hp, με saildrive και τρίφτερες σταθερές προπέλες.

Πληροφορίες: Status Yachts, τηλ. 210 98 81 610 www.status-yachts.com

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟ Ν. ΡΟΥΔΑ

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Νέα Άρθρα

26 Φεβρουαρίου 2019
26 Φεβρουαρίου 2019

Plefsi Social

©2019 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search