Numarine 26XP

Κατασκευασµένο στο ναυπηγείο Numarine στην Κωνσταντινούπολη, το 26XP εγκαινιάζει µια νέα σειρά µηχανοκίνητων γιοτ. Με µοντέρνα σχεδίαση, σχεδόν φουτουριστική, το 26XP στηρίζεται σε προηγούµενα µοντέλα της εταιρείας, αλλά έρχεται να ικανοποιήσει διαφορετικές απαιτήσεις.
Χωρίς να εγκαταλείπει τις δυνατότατες µεγαλύτερων µοντέλων, το νέο σκάφος της Numarine έχει την ευχέρεια ελλιµενισµού σε ρηχά νερά, ώστε κάθε παραλία, αγκυροβόλιο ή κόλπος να είναι προσεγγίσιµος.

Ο χειρισµός του σκάφους είναι εύκολος και ξεκούραστος από το πρακτικό πιλοτήριο. Τα ηλεκτρονικά όργανα βρίσκονται εργονοµικά τοποθετηµένα στο ταµπλό, ενώ η πλοήγηση του γιοτ από τις άνετες θέσεις αποτελεί µια απολαυστική εµπειρία.
Οι χώροι του καταστρώµατος είναι όχι µόνο εξαιρετικά καλαίσθητοι, αλλά και ιδιαίτερα φιλόξενοι. Στην πλώρη βρίσκεται ένα ευρύχωρο σαλόνι, για ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης και ηλιοθεραπείας στους πολυθέσιους καναπέδες του.

Στον λειτουργικό χώρο της πρύµνης βρίσκεται το κυρίως σαλόνι του σκάφους, όπου οι επιβάτες µπορούν να απολαύσουν το ποτό ή το γεύµα τους. Ακόµη ένα –και ίσως το πιο «δηµοφιλές»– σαλόνι βρίσκεται στο flybridge, που προσφέρει µαγευτική θέα στη θάλασσα.
Η πλατφόρµα µπάνιου είναι εύκολα προσβάσιµη, ενώ για γρήγορες µετακινήσεις υπάρχει χώρος για tender 5 µέτρων.

Το εσωτερικό του σκάφους οφείλει να είναι ανάλογο της εξωτερικής του εικόνας. Και πράγµατι, ο ελκυστικός εσωτερικός χώρος µε την εκλεπτυσµένη του σχεδίαση εγγυάται τη διαβίωση σε ένα καλόγουστο και πρακτικό περιβάλλον.
Το σαλόνι, που διαθέτει καθιστικό και τραπεζαρία, είναι πολυτελέστατο, ενώ τα παράθυρα που βρίσκονται περιµετρικά επιτρέπουν στο φυσικό φως να λούζει τον χώρο. H αίσθηση της κοµψότητας ενισχύεται από τα ανοιχτά χρώµατα και τις λεπτές γραµµές.

Για τους επιβαίνοντες διαθέτει 4 µεγάλες καµπίνες, µε δικό τους µπάνιο, ανάµεσα στις οποίες περιλαµβάνονται η master καµπίνα και δύο καµπίνες VIP. Η master καµπίνα, εκτός από το king-size κρεβάτι, είναι επιπλωµένη µε κοµοδίνο, γραφείο, ντουλάπα και µεγάλο καναπέ. Οι VIP καµπίνες είναι εξίσου καλαίσθητες, ενώ πολύ ευχάριστα θα αισθανθούν και όσοι διαµείνουν στην τέταρτη καµπίνα, που διαθέτει 2 κουκέτες.

Μάλιστα, το ναυπηγείο, συνεργαζόµενο µε την ειδικευµένη εταιρεία Silent Line, έχει µεριµνήσει για τη διατήρηση της ήρεµης και ξεκούραστης ατµόσφαιρας στο εσωτερικό του σκάφους, ελαχιστοποιώντας τον ενοχλητικό θόρυβο των µηχανών.
Στα πλεονεκτήµατα του 26ΧΡ συγκαταλέγεται το περιθώριο προσαρµογής του σχεδιασµού. Στη βασική έκδοση, η µέγιστη ταχύτητα είναι 22 κόµβοι, µε cruising speed 18 κόµβους, αλλά πάντα υπάρχει η δυνατότητα προσαρµογών, που αλλάζουν και τις επιδόσεις του σκάφους σε µέγιστη ταχύτητα 11,5 κόµβων και cruising speed 9 κόµβων.

Η Numarine έχει καταφέρει, χάρη στις άρτιες εγκαταστάσεις της, τα υψηλής ποιότητας υλικά και τον µοντέρνο της σχεδιασµό, να αναπτύσσεται δυναµικά στον χώρο του γιότινγκ. Αυτήν την πορεία στοχεύει να συνεχίσει µε το 26ΧΡ, ένα γιοτ που ξεκινά από την Κωνσταντινούπολη για να πάει παντού…

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Πληροφορίες: www.numarine.com
Μήκος: 25,68 µέτρα
Πλάτος: 6,60 µέτρα
Χωρητικότητα καυσίµου: 10.000 λίτρα
Χωρητικότητα νερού: 2.000 λίτρα

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Νέα Άρθρα

26 Φεβρουαρίου 2019
26 Φεβρουαρίου 2019

Plefsi Social

©2019 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search