Hanse 458

Στο µεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό yacht show παγκοσµίως, το Cannes Yachting Festival 2018, η Hanse έκανε διπλή πρεµιέρα για τη νέα σειρά 8 των 45 και 50 ποδιών αντίστοιχα (το Hanse 458 και το Hanse 508, για το οποίο θα µιλήσουµε στο επόµενο τεύχος του περιοδικού).

Πιο καινοτόµο και πιο άνετο από ποτέ, το νέο σαρανταπεντάρι της εταιρείας είναι το σκάφος για όλους εκείνους που θέτουν και διαµορφώνουν τις τάσεις. Με πολύ πρωτοποριακό σχεδιασµό και συναρπαστική απόδοση. Με εξαιρετικό εσωτερικό, που διαθέτει ευρύ φάσµα επιλογών εξατοµίκευσης.

Με την υπογραφή της Judel/Vrolijk & Co, το νέο Hanse 458 έρχεται να ικανοποιήσει τις υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά το σύγχρονο στυλ, αλλά και την ποιοτική ιστιοπλοΐα. Αφήστε τον εαυτό σας να εντυπωσιαστεί σε µια απόσταση 45 ποδιών.

Στην εµφάνισή του διατηρεί την τετράγωνη πλώρη και τον γωνιώδη κορµό, που έχουν καθιερωθεί ως το σήµα κατατεθέν της εταιρείας, ενώ διαθέτει δύο δίδυµα τιµόνια σε ένα βαθύ πηδάλιο και bow thruster, που κάνουν εύκολη την πλοήγηση ακόµη και σε µια γεµάτη µαρίνα.

Η Hanse είναι η εταιρεία που καθιέρωσε τη φιλοσοφία του easy sailing και το σκάφος την ακολουθεί πιστά. ∆ιαθέτοντας ενσωµατωµένο σύστηµα αυτοκατευθυνόµενου φλώκου, όλα τα σκοινιά συνδέονται απευθείας µε το τιµόνι, δίνοντας την ανεξαρτησία στον καπετάνιο να κάνει µανούβρες tacking ή reefing χωρίς επιπρόσθετη βοήθεια, ενώ η ρύθµιση των πανιών γίνεται µε δύο ηλεκτροκίνητα βιτζιρέλα. Η µαΐστρα ξεδιπλώνεται λειτουργικά µέσα από lasy bag, ενώ µε έναν µαγικό τρόπο όλα τα σκοινιά και τα εξαρτήµατα έχουν εξαφανιστεί από το κατάστρωµα, κάνοντας τον χώρο χαλάρωσης ακόµη µεγαλύτερο.

Το κατάστρωµα είναι επενδυµένο µε ξύλινο ή συνθετικό τικ, ενώ υπάρχει πολύς χώρος τόσο για το τριµάρισµα των πανιών όσο και για την ξεκούραση των φιλοξενουµένων. Το κόκπιτ είναι αρκετά µεγάλο ώστε να χωρά ένα, µεγάλων διαστάσεων, αναδιπλούµενο τραπέζι χωρίς να στερείται άνεσης ο χώρος διαµονής.
Στην πρύµνη, το 458 διαθέτει τεράστια, αναδιπλούµενη υδραυλικά, εξέδρα κολύµβησης µε ενσωµατωµένο ντους και BBQ, για στιγµές διασκέδασης µε ασφάλεια.
Κάτω από το κατάστρωµα αποκαλύπτεται ένα απίστευτα φωτεινό εσωτερικό. Χάρη στα 13 ανοιγόµενα hatch, τα 6 παράθυρα αλλά και τους 4 µεγάλους φεγγίτες στην οροφή, το σκάφος είναι γεµάτο φυσικό φως, κάνοντας ευχάριστη τη διαµονή για τους φιλοξενουµένους. Χαρακτηριστική είναι η απουσία της αντηρίδας στη µέση του σαλονιού, που έχει τεράστια επίδραση στη µεγέθυνση του εσωτερικού.

Γενικότερα, οι ευρύχωροι και µοντέρνοι εσωτερικοί χώροι, σε συνδυασµό µε πληθώρα καινοτόµων και έξυπνων χαρακτηριστικών, θα κλέψουν την καρδιά σας.
Το πολυτελές και ευρύχωρο σαλόνι διαθέτει ένα τραπέζι µε θέσεις που µπορούν να φιλοξενήσουν άνετα 8 επισκέπτες και έναν καναπέ για επιπλέον καθίσµατα. Η εργονοµική κουζίνα σχήµατος L είναι εξοπλισµένη µε ψυγείο και χώρο µαγειρέµατος, κάνοντας την ποιότητα της διαβίωσης ακόµη υψηλότερη.
Η διάταξη των καµπινών προσφέρεται σε δύο παραλλαγές, ώστε να προσαρµόζεται καλύτερα στις ατοµικές επιθυµίες. Το σκάφος προσφέρει 6 έως 8 άνετα κρεβάτια, όπως και µια ατµοσφαιρική master bedroom, µε άνετο µπάνιο και ξεχωριστό ντους.
Η εξατοµίκευση που προσφέρει το Hanse είναι τόσο µεγάλη, που πρακτικά αυτό σηµαίνει ότι κάθε σκάφος είναι κατασκευασµένο κατά παραγγελία. Υπάρχει πληθώρα επιλογών για την ταπετσαρία, τα υλικά, τα έπιπλα, το χρώµα, το κατάστρωµα και µια λίστα λεπτοµερειών µοναδική για την αγορά.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Πληροφορίες: Status Yachts τηλ. 210 98 81 610 www.status-yachts.com
Ολικό µήκος: 14,04 µέτρα
Μέγιστο πλάτος: 4,38 µέτρα
Βύθισµα: 1,82 µέτρα
Εκτόπισµα: 12,10 τόνοι
Κινητήρες: 57,00 hp (στάνταρ)
Χωρητικότητα καυσίµου: 210 λίτρα
Χωρητικότητα νερού: 450 λίτρα
CE Certificate A-10

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Νέα Άρθρα

26 Φεβρουαρίου 2019
26 Φεβρουαρίου 2019

Plefsi Social

©2019 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search