Νumarine 32ΧP Marla

Η νέα γενιά superyachts Marla 32XP της Numarine απευθύνεται σε όσους αναζητούν την ποιότητα στην κατασκευή, τον µοντέρνο σχεδιασµό και την άνεση στα µηχανοκίνητα σκάφη. Άλλωστε, το νέο M/Y Marla unit#1 δεν κέρδισε τυχαία το 1ο βραβείο της κατηγορίας “Best Explorer Yacht” στο Yacht Show 2018, που διοργανώθηκε στη Σιγκαπούρη. Τo σκάφος διακρίθηκε και στα International Aviation Awards 2018.

Το 32,5 µέτρων megayacht Marla έρχεται από τη νέα σειρά XP explorer superyachts, που δηµιουργήθηκε από τη Numarine και αποτελεί την πεµπτουσία της σύγχρονης ναυπηγικής. Είναι µινιµαλιστικό αλλά εξειδικευµένο, συµπαγές αλλά ευρύχωρο, λαµπερό και ταυτόχρονα αξιόπλοο. Η γραµµή δόθηκε από τον διευθύνοντα σύµβουλο του ναυπηγείου, κ. Omer Malaz, ο οποίος αντιλήφθηκε από νωρίς τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς: «Τα superyachts πρέπει να διαθέτουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις και την πολυτέλεια, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της λειτουργικής χρήσης».

Το Marla 32XP διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν την παραµονή πάνω στο σκάφος απλά εκπληκτική. Προσφέρει ένα γενναιόδωρο πιλοτήριο, που παρέχει επίσης µια άνετη πρύµνη. ∆ιαθέτει περίπου 330 τ.µ. χώρων διαµονής συνολικά, µε τραπεζαρία, χώρο λόµπι, εκτεταµένο σαλόνι 48 τ.µ., γυµναστήριο, πλήρως εξοπλισµένη κουζίνα, χώρο αποσκευών, ενώ έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 12 καλεσµένους σε άνετες καµπίνες και απαιτεί πενταµελές πλήρωµα.
Εκτός από τις 2 VIP καµπίνες, το Marla διαθέτει για τον ιδιοκτήτη του, στο πάνω κατάστρωµα, µια πραγµατικά εκπληκτική master bedroom, µε µεγάλο dressing room και άνω των 40 τ.µ. χώρο διαµονής, που οδηγεί µε συρόµενες πόρτες στο απίστευτα µεγάλο ανώτερο κατάστρωµα.

Ο εξωτερικός χώρος του ανώτερου καταστρώµατος καλύπτει 129 τ.µ. και, εκτός από τις δύο εκτεταµένες περιοχές ηλιοθεραπείας, µεγάλο χώρο καναπέ µε bimini και τραπέζι κοκτέιλ, χωρά ένα 9µετρο RIB tender και δύο PWCs-jet ski µε τη βοήθεια του 2,5 τόνων γερανού του.
Το σκάφος είναι εξοπλισµένο µε έπιπλα των οίκων B&B Italia και Tom Dixon ενώ το εσωτερικό του είναι πλήρως προσαρµόσιµο ώστε να αντικατοπτρίζει τις προτιµήσεις του ιδιοκτήτη όσον αφορά τη διάταξη, τον σχεδιασµό, τα υφάσµατα και τα υλικά.
Η άνεση και η λειτουργικότητα διασφαλίζεται και για το πενταµελές πλήρωµα, που έχει στη διάθεσή του ιδανικούς χώρους διαµονής, µε ensuite καµπίνες καθώς και κουζίνα µε τραπεζαρία και laundry room.

Το M/Y Marla είναι ένα συµπαγές σκάφος µε ισχυρή κατασκευή, απρόσκοπτη ενσωµάτωση υψηλής τεχνολογίας, ειδικές γωνίες στο κύτος και τα παράθυρα καθώς και κάθετη πλώρη, για την καλύτερη εκµετάλλευση του χώρου και τη µέγιστη απόδοση.
Ιδιαίτερη σηµασία δόθηκε από τη Numarine στην εκµηδένιση των θορύβων και των κραδασµών. Για τον σκοπό αυτό χρησιµοποιήθηκαν τεχνολογία και λύσεις της Silent Line –την οποία συναντάµε σε megayachts άνω των 80 µέτρων–, που διαχωρίζουν την εξωτερική δοµή µε τις εσωτερικές καµπίνες, διασφαλίζοντας κατάλληλη ατµόσφαιρα για τους φιλοξενούµενους.

Ταξίδι µε στυλ, αποτελεσµατική απόδοση, µοντέρνος σχεδιασµός, κορυφαία τεχνολογία συνθέτουν την εµπειρία της πλοήγησης µε το νέο superyacht Marla 32XP της Numarine.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Πληροφορίες: www.numarine.com
Ολικό μήκος: 32,5 μέτρα
Πλάτος: 8,00 μέτρα
Βύθισμα με πληρότητα: 30,69 μέτρα
Εκτόπισμα: 240 τόνοι (μικρή πληρότητα), 255 τόνοι (πληρότητα), 240 τόνοι (μισή πληρότητα)
Χωρητικότητα καυσίμου: 29.000 λίτρα
Χωρητικότητα νερού: 3.000 λίτρα
Μηχανές: CAT C18 ACERT C 715 bhp @2100 rpm ZF 665A
Ταχύτητα: 14 κόμβοι (μέγιστη), 12 κόμβοι (πλεύσης), 9 κόμβοι (οικονομική)
Γεννήτριες 2 x 60 Kw/1 x 22 Kw
Μέγιστη εμβέλεια σε πορεία 4.000 ν.μ.

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Νέα Άρθρα

26 Φεβρουαρίου 2019
26 Φεβρουαρίου 2019

Plefsi Social

©2019 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search