Η MG Yachts στην Κροατία

Από τις 2 έως τις 4 Νοεμβρίου 2018, η MG Yachts έλαβε μέρος στην International Charter Expo 2018 (ICE). Όπως κάθε χρόνο, μετά την καλοκαιρινή σεζόν, έτσι και φέτος, η MG Yachts, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, έδωσε το «παρών» στην πολυαναμενόμενη έκθεση International Charter Expo (ICE 2018), που διοργανώνεται ετησίως στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Το ICE είναι μία από τις πιο επιτυχημένες b2b εκθέσεις γιότινγκ στην Ευρώπη, συγκεντρώνει πάνω από 100 fleet operators και πάνω από 250 charter agents, και σε αυτήν παρουσιάζονται πάνω από 15 κορυφαίοι προορισμοί για γιότινγκ παγκοσμίως. Κατά τη διάρκειά της, πραγματοποιούνται περισσότερα από 4.000 b2b meetings, καθώς και πολλά σεμινάρια γύρω από τον χώρο του γιότινγκ.

Παρόντες στην έκθεση ήταν αντιπρόσωποι από τα μεγαλύτερα ναυπηγεία του κόσμου, όπως Bavaria, Beneteau, Jeanneau, Lagoon, Dufour, Jeanneau, Hanse, Elan κ.τ.λ. Η MG Yachts, κατά τη διάρκεια των τριών ημερών που διήρκεσε η έκθεση, υποδέχθηκε στο περίπτερό της τους ήδη υπάρχοντες αλλά και καινούργιους συνεργάτες και αντάλλαξαν νέες ιδέες και επιχειρηματικές στρατηγικές για τη βελτίωση της συνεργασίας τους.

Επιπλέον, δόθηκε η ευκαιρία στην εταιρεία να παρουσιάσει τα νέα σκάφη που θα προστεθούν στον στόλο της για το 2019 καθώς και τα υπόλοιπα σκάφη που διαθέτει, είτε ιδιόκτητα είτε υπό τη διαχείρισή της.

Τέλος, δεν έλειψαν οι καρποφόρες συζητήσεις σχετικά με τις μελλοντικές κινήσεις της εταιρείας για τη νέα χρονιά, αλλά και γύρω από καινοτόμες μεθόδους και υπηρεσίες, ώστε να βελτιωθεί από κοινού ο χώρος του γιότινγκ.

Η MG Yachts, με την παρουσία της στην ICE 2018 και σε άλλες παρόμοιες εκθέσεις στις οποίες συμμετέχει ανά την Ευρώπη, πιστεύει ότι μια νικηφόρα ομάδα, το βλέμμα της οποίας επικεντρώνεται σε νέους, φιλόδοξους ορίζοντες, πάντα θα καταφέρνει να ηγείται στη διεθνή αγορά.

www.mgyachts.gr

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Νέα Άρθρα

26 Φεβρουαρίου 2019
26 Φεβρουαρίου 2019

Plefsi Social

©2019 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search