Ναυτικό Σαλόνι 22-26 Νοεμβρίου

Από την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το Ναυτικό Σαλόνι,η κορυφαία και μεγαλύτερη ναυτική έκθεση στην Ελλάδα, στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό.

Φέτος, το Ναυτικό Σαλόνι παρουσιάζει περισσότερες συμμετοχές εκθετών και μεγαλύτερη ποικιλία και αριθμό σκαφών από τις προηγούμενες πρόσφατες διοργανώσεις. Το ενδιαφέρον είναι αυξημένο από την πρώτη μέρα λειτουργίας της έκθεσης τόσο από επαγγελματίες όσο και από ιδιώτες που αγαπούν τη θάλασσα και τις απολαυστικές δραστηριότητες που αυτή προσφέρει.

Στα εγκαίνια της έκθεσης που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος του ΣΕΚΑΠΛΑΣ κ. Γεώργιος Κρανίτης τόνισε τη σημαντικότητα της κατοχής σκαφών αναψυχής καθώς και την αντιμετώπιση του ως αγαθό πολυτελείας από την πολιτεία. Επίσης ο κ. Κρανίτης απευθύνθηκε στον Υφυπουργό ζητώντας την στήριξη του στις προσπάθειες του Συνδέσμου για την λήξη προθεσμιών που είχαν υποβληθεί από τον Μάϊο για προγράμματα ΕΣΠΑ καθώς και για την επαναφορά του ηλικιακού ορίου στα μικρά σκάφη.

Στο βήμα ανέβηκε ο κ. Σαντορινιός Νεκτάριος, Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής δηλώνοντας πως η πολιτεία θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τα περισσότερα αιτήματα του Συνδέσμου και ότι η Θαλάσσια Αναψυχή και ο Θαλάσσιος Τουρισμός είναι πολύ σημαντικό εισόδημα για την Ελλάδα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ωράριο Λειτουργίας

Καθημερινές: 15.00 - 21.00
Σάββατο/Κυριακή: 10.00 – 21.00

Σχετικά με τον Σ.Ε.Κ.Α.ΠΛ.Α.Σ. Π.Ε.Ε.Υ.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Πολυεστερικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων και Υπηρεσιών (Σ.Ε.ΚΑ.ΠΛ.Α.Σ-Π.Ε.Ε.Υ.) ιδρύθηκε το 1978 και σήμερα περιλαμβάνει στους κόλπους του κατασκευαστές - εντολοδόχους, εισαγωγείς και εμπόρους παντός είδους σκαφών, μηχανών θαλάσσης, εξαρτημάτων και παρελκομένων σκαφών, ναυτιλιακών και ηλεκτρονικών οργάνων, υλικών ναυπήγησης, χρωμάτων, λιπαντικών, ειδών πυρασφάλειας, καταδυτικού και αλιευτικού εξοπλισμού, ειδών ναυταθλητισμού, κ.λπ.

Σχετικά με την EXPO ONE
Η EXPO ONE Οργάνωση Εκθέσεων, έχει σαν αντικείμενο τη διοργάνωση εκθέσεων. Εδώ και 16 χρόνια διοργανώνει το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι και το Ανοιξιάτικο Ναυτικό Σαλόνι.

Website:www.athensboatshow.gr FB: www.facebook.com/athens.boatshow.gr

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Νέα Άρθρα

26 Φεβρουαρίου 2019
26 Φεβρουαρίου 2019

Plefsi Social

©2019 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search