Ναυτικό Σαλόνι 2018

Το μεγαλύτερο Ναυτικό Σαλόνι των τελευταίων ετών είναι γεγονός! Το Ναυτικό Σαλόνι ανοίγει τις πόρτες του και περιμένει τους επισκέπτες του από 22-26 Νοεμβρίου 2018, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό.

Την Πέμπτη 22/11 στις 18.30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Ναυτικού Σαλονιού που θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Ναυτιλίας κ Φώτης Κουβέλης.
Μια εβδομάδα περίπου πριν και οι προετοιμασίες για τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση , που καλύπτει όλες τις πτυχές της θαλάσσιας αναψυχής, είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη.

Η ναυτική έκθεση θεσμός ετοιμάζεται πυρετωδώς, αποδεικνύοντας τώρα περισσότερο από ποτέ, ότι το σκάφος και η θάλασσα παραμένουν ένας ακαταμάχητος συνδυασμός, όχι για λίγους και εκλεκτούς, αλλά για όλους εκείνους που αγαπούν τη θάλασσα, ενθαρρύνοντας όλο τον κόσμο να ασχοληθεί με ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά της πατρίδας μας.
Φέτος το Ναυτικό Σαλόνι είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος με περισσότερους εκθέτες και για πέντε ημέρες μας περιμένει όλους να μας μυήσει στον ελκυστικό υδάτινο κόσμο. Ένα Σαλόνι για όλους αφιερωμένο σε έναν κλάδο με εθνική σημασία, που στοχεύει απευθείας στην καρδιά όσων αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και το θαλάσσιο τουρισμό, αλλά και όσων ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με το boating, τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση.

Φουσκωτά, μηχανές σκαφών, μηχανήματα πλοήγησης, θαλάσσια παιχνίδια, ναυτικά εξαρτήματα, ταχύπλοα, πολυεστερικά, βάρκες για ψάρεμα, ιστιοπλοϊκά, μηχανές θαλάσσης, αξεσουάρ σκαφών, ναυτιλιακά όργανα, εξοπλισμός θαλάσσιων σπορ, καταδυτικός εξοπλισμός, είδη αλιείας, περιμένουν όλους εκείνους που λατρεύουν τη θάλασσα .

Και το ταξίδι για την μεγαλύτερη ναυτική έκθεση ξεκινάει δυναμικά με αφοσίωση και σεβασμό στο πιστό κοινό του Ναυτικού Σαλονιού και με κύριο στόχο την παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών που όλοι περιμένουν να δουν από κοντά! Γιατί το Ναυτικό Σαλόνι είναι η έκθεση θεσμός η οποία στα 36 χρόνια διοργάνωσης της εξακολουθεί να προσελκύει φανατικούς επισκέπτες και το σημαντικότερο είναι πως η παρουσία του κοινού και η υποστήριξή του μπορεί και πρέπει να επηρεάσει θετικά το μέλλον και τις εξελίξεις στον κλάδο.

Το Ναυτικό Σαλόνι διοργανώνεται από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ) που πάντα στηρίζει την έκθεση με όλες τους τις δυνάμεις και προς όλες τις κατευθύνσεις.

Διάρκεια έκθεσης: 22 Νοεμβρίου - 26 Νοεμβρίου 2018

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Καθημερινές: 15:00 - 21:00
Σαββατοκύριακο: 10:00 - 21:00

Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας

To Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας βρίσκεται δίπλα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό. Το κέντρο είναι εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο αλλά και με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ υπάρχει και στάση τράμ με ανταπόκριση σε σταθμούς του Μετρό.

Σχετικά με τον Σ.Ε.Κ.Α.ΠΛ.Α.Σ. Π.Ε.Ε.Υ.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Πολυεστερικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων και Υπηρεσιών (Σ.Ε.ΚΑ.ΠΛ.Α.Σ-Π.Ε.Ε.Υ.) ιδρύθηκε το 1978 και σήμερα περιλαμβάνει στους κόλπους του κατασκευαστές - εντολοδόχους, εισαγωγείς και εμπόρους παντός είδους σκαφών, μηχανών θαλάσσης, εξαρτημάτων και παρελκομένων σκαφών, ναυτιλιακών και ηλεκτρονικών οργάνων, υλικών ναυπήγησης, χρωμάτων, λιπαντικών, ειδών πυρασφάλειας, καταδυτικού και αλιευτικού εξοπλισμού, ειδών ναυταθλητισμού, κ.λ.π.

Σχετικά με την EXPO ONE
Η EXPO ONE Οργάνωση Εκθέσεων, έχει σαν αντικείμενο τη διοργάνωση εκθέσεων. Εδώ και 17 χρόνια διοργανώνει το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της έκθεσης: www.athensboatshow.gr

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Νέα Άρθρα

26 Φεβρουαρίου 2019
26 Φεβρουαρίου 2019

Plefsi Social

©2019 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search