Διπλός θρίαμβος για τον όμιλο Ferretti

Η Riva 110’ Dolcevita κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία Best Exterior Styling Motor Yacht και η Custom Line 120 “Vista Blue” βραβεύτηκε στην κατηγορία Best New Production Design.

Ο όμιλος θριάμβευσε στη δέκατη επέτειο των Βραβείων Σχεδιασμού & Καινοτομίας, την Boat International Media. Οι κριτές επέλεξαν τους νικητές σε κάθε κατηγορία, αξιολογώντας τον σχεδιασμό, το στυλ και την άνεση στο σκάφος, λαμβάνοντας υπόψη την τεχνολογική και σχεδιαστική καινοτομία. Η Custom Line 120’ “Vista Blue” κέρδισε στην κατηγορία Best New Production Yacht Design.

Αυτό το νέας σχεδίασης σκάφος προσφέρει όλες τις αξίες του ναυπηγείου. Η αξιοπιστία, η άνεση, η ασφάλεια, η φινέτσα και η προσαρμογή σε καινοτομίες –χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Custom Line– προσφέρουν ένα επαναστατικό προϊόν από την άποψη του στυλ, του σχεδιασμού και της άνεσης των χώρων.
Το σκάφος γεννήθηκε από τις συντονισμένες προσπάθειες του Συμβουλίου Στρατηγικής Προϊόντων, του οποίου επικεφαλής είναι ο Piero Ferrari, και του τεχνικού τμήματος του ομίλου Ferretti, οι ναυπηγοί του οποίου εργάστηκαν για τη δημιουργία του.

Σημαντικό ρόλο στον χαρακτήρα του σκάφους έπαιξε επίσης το γραφείο Francesco Paszkowski Design, που σχεδίασε για πρώτη φορά σκάφος της Custom Line.
Το Riva 110’ Dolcevita βραβεύτηκε στην κατηγορία Best Exterior Styling Motor Yacht. Το Riva 110’ Dolcevita είναι ένα μεγάλο σκάφος, από κάθε άποψη. Η όψη του κόβει την ανάσα, αλλά ο συνδυασμός αισθητικής και λειτουργικότητας, η υψηλή τεχνολογία και η αξιοπλοΐα του είναι τα καθοριστικά του πλεονεκτήματα.
Υπεύθυνοι και για αυτό το μοντέλο είναι το σχεδιαστικό γραφείο Officina Italiana Design του Mauro Micheli και του Sergio Beretta, αλλά και η επιτροπή σχεδίασης προϊόντων Strategic Product Committee, με πρόεδρο τον Piero Ferrari, καθώς και το τμήμα μηχανικών του Ferretti Group. Τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά αποπνέουν αυτόν τον μοναδικό σπορ και πολυτελή αέρα του ναυπηγείου, ενώ εντυπωσιάζουν οι πλαϊνές γυάλινες επιφάνειες, που κυριαρχούν στην εμφάνιση, καθώς και τα αστραφτερά χρώμια.

«Η απόκτηση δύο κορυφαίων βραβείων, όπως αυτά, με δύο διαφορετικά σκάφη, δεν είναι μόνο ένα σημάδι εξαιρετικής επιτυχίας για τον όμιλο Ferretti –οι αριθμοί ήδη το δείχνουν αυτό–, αλλά επιβεβαιώνει επίσης ότι το όραμά μας για όμορφα γιοτ ταιριάζει με την άποψη των μεγαλύτερων εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας. Η επίτευξη της πραγματικής καινοτομίας για εμάς σημαίνει επίσης τη δέσμευση για νέες επενδύσεις. Το επίπεδο επιτυχίας, όχι αποκλειστικά εμπορικού χαρακτήρα, που επιτεύχθηκε από το Riva 110’ Dolcevita και το Custom Line 120’ μας τονίζει ότι η επένδυση σε ταλέντο, καινοτομία και έρευνα είναι ο μόνος τρόπος να διασφαλίσουμε ότι θα παραμείνουμε σταθερά τοποθετημένοι στην κορυφή του κλάδου» δήλωσε ο κ. Alberto Galassi, διευθύνων σύμβουλος της Ferretti Group.
Με αυτά τα βραβεία, η Ferretti Group επαναβεβαιώνει την κορυφαία της θέση όσον αφορά την ομορφιά, το στυλ και την καινοτομία, που την καθιστούν κορυφαία μάρκα στο ιταλικό γιότινγκ.

www.ekkayachts.com

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Νέα Άρθρα

26 Φεβρουαρίου 2019
26 Φεβρουαρίου 2019

Plefsi Social

©2019 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search