Χρυσό βραβείο για τη Minetta

Η εταιρεία λαμβάνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το βραβείο κατηγορίας “Gold” του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής (EBEN GR) για την προσήλωσή της στον τομέα Επιχειρηματικής Ηθικής και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουλίου σε ειδική εκδήλωση του EBEN GR, παρουσία μελών της Διεθνούς Ακαδημαϊκής Κοινότητας.

Το βραβείο παρέλαβε από τον πρόεδρο του EBEN GR, κ. Αντώνη Γκορτζή, η υπεύθυνη Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Minetta, κ. Βασιλική Ζορμπά.
Η διάκριση αφορά πιστοποίηση της εταιρείας βάσει του επιχειρηματικού μοντέλου Responsible Management Excellence, που καλύπτει τα δύο ίσως πιο σημαντικά κομμάτια της σύγχρονης επιχειρηματικής ζωής και αριστείας, την Επιχειρηματική Ηθική και την Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα.

Η Minetta υποστηρίζει με συνέπεια και διάρκεια τον άνθρωπο και διατηρεί αναλλοίωτες τις βασικές της αξίες και αρχές, οι οποίες είναι η ειλικρίνεια, η διαφάνεια, η προσήλωση στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, αλλά και ο σεβασμός στον άνθρωπο, στο περιβάλλον και στον πολιτισμό.
Η Minetta δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες, τους εργαζομένους και τους συνεργάτες της ότι θα συνεχίσει να τηρεί τις υποσχέσεις της.

www.minetta.gr

Επικοινωνία

Λ. Αλίμου 68, Aθήνα, 174 55

T. +30 210 98 20 114

F. +30 210 98 41 130

E. info@plefsimag.gr

Νέα Άρθρα

26 Φεβρουαρίου 2019
26 Φεβρουαρίου 2019

Plefsi Social

©2019 Plefsi. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδας - XTD

Search